Вашите права

БИ ФИТ ООД гарантира спазването на Вашите права на Потребител по смисъла на Закон за Защита на Потребителите. Запознайте се с Вашите права и подбирайте внимателно от къде пазарувате.

Право на информация за вашия партньор:

Собственик на интернет страниците и услуги, намиращи се на домейн befit.bg е БИ ФИТ ООД.

БИ ФИТ ООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, Булстат 200734882. Дружеството има разрешение за дрогерия под №1015 от 08.12.2009 по Закона на Лекарствените Продукти в Хуманната Медицина. Персонала на дрогерии BeFit е с необходимото медицинско образование.

Реален, открит и допрожелателен партньор:

Дружеството оперира с реални магазини: Адреси на дрогерии BeFit. Можете да видите снимки от дрогериите: BeFit Galaxy, BeFit Младост; усещане за BeFit.

Право на участие в безплатни събития

БИ ФИТ регулярно организира събития в своите дрогерии. Това са безплатни услуги като професионално гримиране, козметични консултации, тест на коса и скалп, тестове на типа кожа и много други. Ваше право е да се възползвате от тези събития без да е необходима покупа при нас. Единственото условие е да се запишете предварително в съответната дрогерия. Вижте видео от такава инициатива.

 

Право на изчерпателна информация за стоки и услуги

В настоящият сайт Вие ще намерите изчерпателна информация за предлаганите от нас стоки и услуги. Ако желаете още информация, можете да се свържете с консултант (медицински специалист) от най-близката до Вас дрогерия на цената на един градски разговор от цялата страна, чрез тел: 0700 10 118. Консултанта ще вземе стоката в ръце и ще отговори на вашите въпроси. Услугата се предлага от 9.00 до 21.00 чааса, в Неделя от 10.00 до 20.00 часа.

Права, свързани с личните данни

Вие имате право на достъп до собствените си лични данни, които сте ни предоставили. По-всяко време можете да преглеждате и нанасяте корекции на предоставените лични данни. След запитване, можете да получите информация дали предоставените от Вас лични данни се обработват и използват от БИ ФИТ, както и целите на обработката и използването им.

Право на сигурност при плащане по електронен път

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка (https:// страница). Използването на 3D Secure виртуален ПОС терминал на Райфайзенбанк гарантира напълно сигурността на разплащането и спазване правата на картодържателя.

Право на връщане на стоката

Ако изпитате разочарование или неудовлетворение от покупката, направена при нас, Вие имате право да се откажете от една или повече от поръчаните стоки в седемдневен срок от доставката и да си получите обратно парите. Ако получената от Вас стока не отговаря по основни характеристики на това, което сте поръчали, можете да използвате правото си на връщане в срок от тридесет дни след покупката. Моля да се запознаете с начина за упражняване на това Ваше право в Общите условия за ползване на сайта.

Важно е да знаете, че нямате правото за връщане на стока, ако пазарувате по интернет от нерегистриран продавач, страници с търгове или сайт, чиито собственик е неясен. Това право не важи за храни, напитки, кетъринг, периодични издания, стоки с авторско право като музика и филми.

Право на рекламация

В случай, че стоката има фабричен или транспортен дефект, имате право на рекламация. Веднага се свържете се с нас за да предвижим подмяната на дефектната стока. При транспортен дефект, Ви е необходим попълнен протокол, с подписа на куриера.

Право на похвали и предложения

В случай, че сте удовлетворени от нашите услуги, то можете да не ни информирате – разкажете го на своите приятели. Ако изпитате нужда да отправите похвала или имате предложение как да станем още по-добри, то ще сме Ви благодарни ако го споделите с нас на адрес: [email protected]

 

ПРОЦЕДУРА ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ПРАВА

С цел да защитим максимално Вашите права и да предложим безупречно обслужване, ние изградихме процедура за защита на потребителските права. Ако Вие изпитвате съмнение, че сме нарушили правата Ви, то моля направете следните действия:

 1. Свържете се с дрогерии BeFit (отговор – веднага)
  Ако е допусната грешка в обслужването, ние ще я отстраним по най-бързият начин.
  Национален телефон на потребителя: 0700 10 118 (на цената на един градски разговор)

 2. Свържете се с нашето управление (отговор – до няколко часа)
  Електронен адресl: [email protected], тел: 02 9424 638, факс: 02 9424 637
  Пощенски адрес: гр.София, бул. Ботевградско шосе №247, лог.център ТРАНСКАПИТАЛ, сгр.2, ет.1, БИ ФИТ ООД

 3. Свържете се с нашите собственици (отговор – до 24 часа)
  При оплакване от конкретен служител на БИ ФИТ или в случай, че не получите отговор на ваше оплакване от управлението на БИ ФИТ, моля информирайте собствениците на адрес [email protected]

В случай, че БИ ФИТ не удовлетвори вашето желание, Вие имате право да потърсите закрила от следните контролните органи в Република България:


Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр.София, пл. "Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6, тел.: 02 / 980 25 24, факс: 02 / 988 42 18, уеб сайт: www.kzp.bg
Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. "акад. Иван Евстатиев Гешов" № 15, тел: (02) 9153 515, факс: (02) 9153525 , уеб сайт: www.cpdp.bg


Органите осъществяващи контрол за продажба на лекарствени средства в интернет са:

Изпълнителна агенция по лекарствата към Министъра на здравеопазването.
Български фармацевтичен съюз.