Специално за Вас:

Ние считаме, че клиентите са част от нашето семейство, затова подхождаме с изключително внимание към всеки продукт, които предлагаме в дрогериите. Избираме продукти, които ние самите бихме си купили  и използвали за нас и нашите семейства.

В нашите дрогерии работят квалифицирани медицински специалисти, които винаги са на разположение за консултация. Към тях можете да се обръщате за съвет във връзка с лекарствените средства и медицинските консумативи. Те ще ви помогнат да изберете точният продукт за вас.

Гарантираме качеството на всеки продукт, който продаваме в дрогерията, като поддържаме непосредствена връзка с производителите, вносителите и нашите клиенти. Стремим се да Ви осигурим достъпност до пълната информация, относно производството и вложените съставки на всеки продукт, като Ви помагаме да направите правилния избор. 

Нашата програма за лоялни клиенти Ви гарантира, че продуктите, които избирате за Вас и вашето семейство ще закупите при най-изгодните условия. Членове на клуб Be Fit получават отстъпки за продуктите, които не са в промоция, а в клубните карти се натрупва сума, която могат да похарчат в дрогериите, във всеки един момент и да получат реални продукти по техен избор в рамките на натрупаната сума.