Богат асортимент

Богат асортимент

Вече 12 години се стремим да оправдаем Вашето доверие, като подбираме за Вас висококачествени продукти с доказан произход и гарантирано качество. При нас ще откриете над 14700 реални продукта на повече от 500 водещи и световни марки, разпределени в различни категории. Наш приоритет е да избираме здравословни, натурални, екологични и био продукти, които ви гарантират качество на живот и здраве.

Здраве

В тази категория ще откриете голямо разнообразие от лекарствени средства, които се продават без лекарско предписание, комплекси от витамини и минерали, хранителни добавки за спорт, жизненост и красота, хомеопатия, алтернативни средства за лечение на различни проблеми, санитарни и хигиенни материали, медицински изделия.

Красота

От векове за жените красотата и поддържането на безупречен вид са от първостепенно значение, но същото важи в не по-малка степен и за мъжете. Затова сме създали специален кът за мъжете, където те ще открият своите любими продукти – аксесоари за бръснене и за поддържане на брада, душ-гелове и шампоани, дезодоранти и парфюми, стилизиращи продукти.

За дамите сме подбрали огромно разнообразие от медицинска и дермо-козметика, био козметика и гримове, декоративна козметика от водещи марки, богата гама от натурални и веган продукти, масла за баня, СПА и релакс.

За нашите съкровища също сме подбрали най-доброто от био, медицинската и дермо-козметиката. Ще откриете продукти които третират различни проблеми, но също и такива, които носят удоволствие от къпането и миенето на зъбките. За да растат децата ни здрави и щастливи.

За най-важният момент от живота на всяка жена – бременността и раждането.

Майка и бебе – хранителни добавки, козметика, санитарни материали и аксесоари за бъдещи майки, огромно разнообразие от пелени за еднократна употреба и влажни кърпи, био и натурална козметика за бебета, млечни формули, пюрета, каши, шишета и биберони, чаши и аксесоари за хранене, играчки, термометри, бебефони, стерилизатори, нагреватели, овлажнители за въздух. 

Храни – защото здравословното хранене е от първостепенно значение за пълноценния и качествен живот.

Подбрали сме различни видове специализирани храни - без глутен, диетични, диабетични и лечебни, био и веган продукти, протеини, супер храни. Всички те са на водещи производители, с доказан произход и качество.

Зоокът – ние знаем, че Вашият четириног приятел е част от семейството Ви!

В нашия зоокът сме направили специална селекция от продукти, така че когато пазарувате за семейството, да имате възможност да вземете и всичко необходимо за ежедневната грижа и хигиена на Вашия домашен любимец. При нас ще откриете козметика, храни, аксесоари и хигиенни средства от внимателно подбрани производители.