Сигурност на плащанията

Сигурно Online разплащане с кредитна или дебитна карта

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Използването на 3D Secure виртуален ПОС терминал на Райфайзенбанк гарантира напълно сигурността на разплащането и спазване правата на картодържателя.

3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност MasterCard SecureCode и Verified by VISA. Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D идентифициране. Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD, и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания.

ВАЖНО Е да знаете, че БИ ФИТ не събира картови данни и като търговец, нямаме достъп до тях. Всички данни, които Вие подавате се обработват от обслужващата ни банка!

НИЕ НЕ ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС И ВИ СЪВЕТВАМЕ: НИКОГА НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПО Е-MAIL И НИКОГА НЕ СЪОБЩАВАЙТЕ ПО ТЕЛЕФОН данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, номер на карта и други лични данни, свързани с картодържателя и картата.

Банковите карти с които можете да направите on-line разплащане са: MasterCard, MasterCard Electronic, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY. Моля, обърнете внимание, че вашата ДЕБИТНА КАРТА изисква допълнителна регистрация в схемите Verified by Visa или MasterCard SecureCode. Моля проверете също така, дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет. Максималната сума за транзакция е 10 000 лева.

Процедура за регистриране на Дебитна карта чрез банкомат

Ако не сте пазарували в интернет с дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА, нужно е да генерирате секретен код за онлайн плащания. Това можете да направите на най-близкия банкомат по следния начин:
СТЪПКА 1 - За да активирате Вашата дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА за онлайн разплащания е необходимо да отидете до най-близкия АТМ. Поставете Вашата дебитна карта в банкомата и изберете "Други услуги" от менюто.
СТЪПКА 2 - След това изберете от менюто на банкомата "Плащане чрез Интернет"
СТЪПКА 3 - След това изберете от менюто на банкомата "Секретен код на БОРИКА", за да генерирате секретен код, който Ви е необходим за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта с логото на БОРИКА
СТЪПКА 4 - На екрана на ATM устройството се появява съобщение за успешно генериране на секретния код, необходим за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта MAESTRO с логото на БОРИКА
СТЪПКА 5 - ATM устройството издава разписка, на която е отпечатан секретния код за онлайн разплащания с Вашата дебитна карта с логото на БОРИКА

Допълнителна информация можете да прочетете на уеб сайта на БОРИКА: www.borica.bg