Добре дошли
Скъпи Приятели,

Радваме се да Ви посрещнем точно тук. 
Усмихнете се и … нека се запознаем.

дрогерия Be Fit Дианабад

Началото

Be Fit (Бъди във форма) е едно амбициозно „зелено” начинание, свързващо в себе си реалността с виртуалния свят.

С някои от Вас вече се познаваме от нашите две реални дрогерии BeFit. Удобни, пъстри и уютни магазини за парафармация, натурална и медицинска козметика, диетични и био храни. Направихме ги изпълнени с много любов и създадени за добро настроение.

В комуникацията си с Вас, осъзнахме Вашата жажда за информация – какви са тенденциите, новите продукти, има ли опасни съставки в стоките… и заработи Електронното списание BeFit. Извор на полезна и изчерпателна информация за живот във форма.

След това осъзнахме, колко ценно е Вашето време. Затова решихме ние да дойдем при Вас и да доставим необходимите продукти до Вашата врата. Създадохме виртуалната дрогерия BeFit.

Изборът

Екипът ни се труди усилено през последната година, за да Ви предложи уникалната комбинация от над 15 000 подбрани продукта за живот във форма.

Всяка стока е представена визуално максимално подробно, за да имате усещането, че я „държите в ръцете си“.

За да Ви помогнем да направите точния избор, ние ще публикуваме продуктови представяния, ще „ровим” в съставките на различни продукти, ще се интересуваме дали всичко, което е написано по етикетите е истина…

Нека заедно тестваме кои от продуктите ще „оцелеят” на потребителските критерии и ще имат честта да бъдат ваше притежание.

дрогерия Be Fit

Доверието

Ние наричаме целият този проект концепция за отношение към клиента. Ето как работи нашият екип:

Ние сме реални. Двете ни дрогерии работят всеки ден за Вас и когато ни позвъните на 070010118, разговаряте с консултантите от нашите магазини, които са на смяна.
Ние сме обучени. Консултантите в BeFit имат медицинско образование и необходимата подготовка, за да Ви бъдат полезни.
Стоката е налична. Артикулите, които купувате се намират на рафтовете в нашите дрогерии.
Информацията е актуална. При запитване за определен продукт, нашият консултант го взима от рафта и го държи в ръцете си, докато разговаря с Вас.
Ние сме легални. Всяка ваша покупка е придружена от фискален бон, което гарантира защита на всички Ваши потребителски права.
Ние сме бързи. Стремим се да доставим стоката максимално бързо. Специалната ни Офис доставка за София гарантира време на изпълнение до 3 часа.
Всяка една част от тази концепция е тест за нас. Тест за правилното отношение към клиента, за Доверието, за смелостта да бъдеш Откровен, за усещането на Приятелство.

Цената

Скъпи приятелю, ние също пазаруваме от дрогерии Be Fit. И когато го правим, цената е много важна за нас.

Добра постоянна цена. За разлика от много „акционни“ магазини, при нас е важно стоката да е на добра цена постоянно.
Промоционални ниски цени. Всеки месец, Ви предлагаме над 400 артикула на още по-ниска цена. Обикновено тази цена е най-добрата в България за периода.
Клубни карти. Станете член на клуб BeFit и Вашата клубна карта ще Ви предостави допълнителна отстъпка до 6%, даже и от промоционалните цени.


Скъпи читателю, ако си стигнал до тук, те уверяваме, че всичко което прочете, бе написано от нас с много откровение.
Истински се надяваме скоро да бъдеш най-ценното за нас – КЛИЕНТ на Be Fit.

от собствениците на Be Fit