ZOYA GOES PRETTY Етерично масло от Атласки кедър10 мл

Наличен
SKU
411298
10,20 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
Етерично масло от Атласки кедър
10 мл

 

Съществуват различни видове кедрово дърво, които се срещат в различни части на света. Родното място на Атлаският кедър е Атласката планина в Северна Африка на територията на Алжир и Мароко. Представлява вечнозелено дърво със сребърно-зелени иглички и красива осанка, която привлича погледите. Етеричното масло е извлeчeнo чрез парна дестилация на кората на дървото и представлява течност с жълтеникав до наситено кехлибарен цвят и фантастичен смолист и сладък аромат с дървесен оттенък, дължащ се на естествено присъстващите ароматни молекули химахалени, атлантони, атлатол. Много високо ценено не само заради уханието си, но и поради ценното му въздействие върху кожа склонна към омазняване, при изтъняла, безжизнена коса и при пърхот.  

Характеристики
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231692268

Само за външна употреба. За ароматизиране на помещения добавете 5 капки в дифузер или арома лампа. Разпръскването с помощта на дифузер на фина благоуханна пара е ефективен начин за пълноценна употреба на етерични масла, разкриваща магическия потенциал на ароматерапията. За масаж или влагане в рецепти за домащна козметика - добавете 15 капки в 50 мл. базово масло и разбъркайте.

Cedrus atlantica bark oil (етерично масло от кора на Атласки кедър), Limonene**
** компонент на етеричното масло

Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY Етерично масло от Атласки кедър10 мл
Вашата оценка