ZOYA GOES PRETTY БИО Крем за лице с Тамян и Смирна 60 г

Наличен
SKU
211802
18,00 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
БИО Крем за лице с Тамян и Смирна
60 г

Крем за лице с богата консистенция за суха и зряла кожа. Комбинацията от органични масла от карите и арган хидратира в дълбочина и задържа влагата в кожата. През студените и ветровити месеци може да се използва и при нормален тип кожа. С характерен аромат на тамян.

Повече за съставките:

  • Аргановото масло спомага за подобряване на еластичността на кожата, а нерафинираното масло от карите хидратира и омекотява в дълбочина. Маслото от жожоба подсилва подхранващите свойства на сместа и придава мекота на текстурата, като я прави по-лесна за нанасяне и абсорбиране от кожата.
  • За етеричното масло от тамян се твърди, че подмладява и възстановява застаряваща кожа, подпомага зарастването на белези и стрии.
  • Етеричното масло от смирна е подходящо за суха и зряла кожа.
Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231697225

Нанесете малко количество върху чиста кожа на лицето. Особено подходящ като подхранващ нощен крем. Да не се използва при бременност!

*Butyrospermum parkii butter (масло от карите), *Argania spinosa kernel oil (арганово масло), *Simmondsia chinensis seed oil (масло от жожоба), *Boswellia carterii oil (масло от тамян), Commiphora myrrha gum oil (масло от смирна), **Limonene.
*Съставка от органичен произход. **Съставка на етеричното масло

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY БИО Крем за лице с Тамян и Смирна 60 г
Вашата оценка