ZOYA GOES PRETTY БИО Етерично масло от Канела 10 мл

Наличен
SKU
411300
12,20 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
БИО Етерично масло от Канела
10 мл

Етеричното масло от канела се получава от листата на канеленото дърво. То има топъл, ориенталски, подправъчен аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с аромати на портокал, мандарина, ванилия, карамфил, джинджифил, кокос.

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231693258

За масаж добавете не повече от 1 капка в 50 мл базово масло. Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Само за външна употреба. Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Cinnamomum zeylanicum leaf oil*, Benzyl alcohol**, Benzyl benzoate**, Cinnamic aldehyde**, Eugenol**, Linalool**
*съставка от органичен произход, ** компонент на етеричното масло

Маслото от канела е високо концентрирано и дразни лигавицата и кожата. Да не се използва от бременни жени и хора с алергии. Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка, като предварително разредите в базово масло. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.
Да не се използва преди излагане на слънце. Съхранявайте етеричното масло добре затворено на тъмно място недостъпно за деца. Не е предназначено за вътрешна употреба.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY БИО Етерично масло от Канела 10 мл
Вашата оценка