ZOYA GOES PRETTY БИО Етерично масло от Безсмъртниче 5 мл

Наличен
SKU
411299
36,90 лв.
Сподели

ZOYA GOES PRETTY
БИО Етерично масло от Безсмъртниче
5 мл

Аромат на простор. Етеричното масло от безсмъртниче се получава чрез парна дестилация на цветовете. Притежава билков, топъл, земен аромат и се използва като базова нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с аромати на лавандула, лайка, сандалово дърво, роза, бензое. Действа заземяващо и балансиращо. Тонизира нервната система, балансира емоциите. Облекчава спазми в мускулите.

Притежава силно антиейдж действие и подпомага естествената регенерация на епидермиса. Прави кожата стегната, гладка и сияйна и я предпазва от преждевременно стареене. Подходящо при акне, суха, зряла кожа.

 

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya goes pretty
Баркод: 3800231694262

За ароматизиране на помещение: в арома лампа - действа балансиращо.
За арома масаж: прибавете не повече от 15 капки масло от безсмъртниче или в комбинация с други според конкретния случай към 50 мл базово масло. За повече информация се консултирайте с ароматерапевт.
За арома вана: в гореща вана се добавят от 3 до 5 капки масло от безсмъртниче, разтворени в базово масло, след което водата се разбърква енергично. Можете да използвате комбинация от няколко етерични масла.

Само за външна употреба. Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база. Етеричните масла трябва да се съхраняват далече от деца. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA GOES PRETTY БИО Етерично масло от Безсмъртниче 5 мл
Вашата оценка