ZOYA БИО Спирулина на прах 250 г

рейтинг:
73% of 100
Наличен
SKU
120619
13,00 лв.
Сподели
Zoya
Био Спирулина на прах 250 гр. 

Спирулина са плаващи, влакнести цианобактерии /синьозелени водорасли/, които растат естествено в тропичните и субтропичните езера с високо рН и висока концентрация на карбонати и бикарбонати. През вековете спирулината се е приемала като храна под различна форма в различните краища на света. Съставът и е основно протеинов и се смила лесно. Съдържа минерали, витамини, есенциални мастни киселини и антиоксиданти, които не съществуват като комбинация в нито една друга храна - животинска или растителна. Спирулината помага при предотвратяване на гастроентерологични разстройства, като обогатява чревната флора. Благотворната чревна флора подобрява абсорбирането на храните, предпазва от запек и автоинтоксикация и е основа за стабилно здраве.
Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231693524
Препоръчителната дневна доза е 1 - 3 чаени лъжички по време на или след хранене. Най - добре е на закуска с цитрусов прясно изцеден сок.
био спирулина на прах
Ако спите леко, избягвайте спирулината вечер. Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се превишава препоръчаната доза за дневен прием. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA БИО Спирулина на прах 250 г
Вашата оценка