ZOYA БИО Магарешки бодил на прах (бял трън) 125 г

Наличен
SKU
540299
11,50 лв.
Сподели
Zoya
Магарешки бодил на прах 125 гр.

Магарешкият бодил (Silybum marianum) е отдавна познат на билкарите заради благотворното си влияние върху черния дроб. Счита се, че активната съставка, на която дължи свойствата си, е силимаринът - това е флавоноиден комплекс, октрит в най-висока концентрация в семената на растението. В човешкото тяло силимаринът действа като антиоксидант, стимулира храносмилателните ензими, спомага за разграждането на мазнините и изхвърлянето на токсините от черния дроб. Семената на магарешкия бодил са прекалено твърди за директна консумация, но са удобни под формата на прах - с лек ядков привкус, те могат да се приемат за детоксикация и подобряване на храносмилането.
Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231690462
Препоръчителната дневна доза е 1/2 ч.л. един до два пъти на ден. Поръсете върху салати или прибавете в шейк или фреш. Може също да запарите във вода и да консумирате под формата на чай.
Магарешкият бодил (Silybum marianum) на прах.
Магарешки бодил на прах е хранителна добавка и не използва като заместител на разнообразното и рационално хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Ако сте бременна, първо се консултирайте с вашия лекар преди употреба на този продукт. Да се пази от директна светлина и да се съхранява на стайна температура. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA БИО Магарешки бодил на прах (бял трън) 125 г
Вашата оценка