ZOYA БИО АШВАГАНДА Индийски Жен-Шен на прах 60 г

Наличен
SKU
120795
9,00 лв.
Сподели

ZOYA
БИО АШВАГАНДА
Индийски Жен-Шен на прах
60 г

Ашваганда (известна още като индийски женшен) е билка, която приднадлежи към семейството на картофите. Среща се в Индия, Пакистан, Бангладеш и Шри Ланка. В традиционната индийска медицина Аюрведа лековитите й корени са ценени като афродизиак с подмладяващ и забавящ стареенето ефект. Успокояващите свойства на ашваганда повлияват много добре състояния като безсъние и тревожност - дори научното й име на латински Withania somnifera означава "който предизвиква сън". Ашваганда действа и като адаптоген - укрепва имунната система, засилва съпротивителните сили на организма при стрес, предпазва от инфекции и простуди. Последните изследвания показват, че ашваганда може да повиши нивата на тестостерон в организма, с което да подсили мускулната тъкан и да подобри координацията на движенията. Освен това ашваганда може да облекчи артритните болки, да регулира нивото на кръвната захар и да забави растежа на раковите клетки. 

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231692466
Между 0.6 и 1 г (1 ч.л. = 3 - 5 г), разпределени в два приема. При безсъние - 1 ч.л., разтворена в топла вода или сок, преди лягане.

био ашваганда на прах

Хранителна стойност за 100 г:
Енергийна стойност 1159 кДж/277 ккал
Мазнини 0,3 г
- наситени мастни киселини 0,1 г
Въглехидрати 49,6 г
- захари 10,7 г
Белтъчини 3,7 г
Сол 0,6 г

Избягвайте прием, ако сте чувствителни към растения от семейство Картофови (Solanaceae – включващо картофи, домати и пиперки).
Избягвайте също ако страдате от хемохроматоза (повишено ниво на желязо в кръвта), хипертиоризъм (заболяване на житовидната жлеза), както и по време на бременност.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA БИО АШВАГАНДА Индийски Жен-Шен на прах 60 г
Вашата оценка