ZOYA БИО АШВАГАНДА Индийски Жен-Шен на прах 60 г

Наличен
SKU
120795
5,60 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.

ZOYA АШВАГАНДА (ИНДИЙСКИ ЖЕН - ШЕН) НА ПРАХ 60 Г

Ашваганда (известна още като индийски женшен) е билка, която приднадлежи към семейството на картофите. Среща се в Индия, Пакистан, Бангладеш и Шри Ланка. В традиционната индийска медицина Аюрведа лековитите й корени са ценени като афродизиак с подмладяващ и забавящ стареенето ефект. Успокояващите свойства на ашваганда повлияват много добре състояния като безсъние и тревожност - дори научното й име на латински Withania somnifera означава "който предизвиква сън". Ашваганда действа и като адаптоген - укрепва имунната система, засилва съпротивителните сили на организма при стрес, предпазва от инфекции и простуди. Последните изследвания показват, че ашваганда може да повиши нивата на тестостерон в организма, с което да подсили мускулната тъкан и да подобри координацията на движенията. Освен това ашваганда може да облекчи артритните болки, да регулира нивото на кръвната захар и да забави растежа на раковите клетки. 

Характеристики
Mарка: Zoya
Баркод: 3800231692466
Между 0.6 и 1 г (1 ч.л. = 3 - 5 г), разпределени в два приема. При безсъние - 1 ч.л., разтворена в топла вода или сок, преди лягане.
ашваганда на прах
Избягвайте прием, ако сте чувствителни към растения от семейство Картофови (Solanaceae – включващо картофи, домати и пиперки). Избягвайте също ако страдате от хемохроматоза (повишено ниво на желязо в кръвта), хипертиоризъм (заболяване на житовидната жлеза), както и по време на бременност.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ZOYA БИО АШВАГАНДА Индийски Жен-Шен на прах 60 г
Вашата оценка