YR CALENDRIER De L'Avent Коледен календар 2023

Наличен
SKU
291798
145,90 лв.
  • Коледен календар
  • Селекция от 24 любими продукта
  • Грижа за лице
  • Грижа за тяло
  • Грижа за коса
  • Грим
  • Аромати
  • С над 90% естествени съставки
  • Без парабени
  • Без силикони
  • Без сулфати
Сподели

YVES ROCHER CALENDRIER De L'Avent Ив Роше Коледен календар, съдържащ селекция от 24 броя основни любими продукти и новости сред които грижа за лице, грижа за тяло, грижа за коса, грим и неустоими аромати. Наслаждавайте се на оставащите дни до коледа с козметична изненада всеки ден. 

Ето какво се крие под капачетата

Frozen lychee крем за ръце 30 мл
Крем за ръце обогатен с масло от карите и екстракт от личи. Хидратира, подхранва и омекотява кожата на ръцете. Леката текстура се абсорбира бързо и придава неустоим плодов аромат. 
Botanical Balm балсам за коса с жожоба 30 мл
Балсам за коса обогатен с органично масло от жожоба. Възстановява фибрите на косата, подхранва и укрепва, без да я утежнява. Косата е лесна за разресване, мека и блестяща.
Възстановяваща маска с невен 30 мл
Хидратираща и възстановяваща маска за лице обогатена с екстракт от невен. Подхранва и регенерира кожата. Придава мекота. Възвръща естествената еластичност.
Душ гел с овесено мляко и елда 50 мл
Душ-гел с растителна почистваща основа и нежна кремообразна пяна. Хидратира и подхранва кожата, почиства нежно, без да изсушава. Оставя неустоим плодов аромат на личи и усещане за свежест и чистота през целия ден.
Hydra Végétal 48h мини крем-гел 7 мл
Хидратиращ крем за нормална към комбинирана кожа. Осигурява ефективна 48-часова хидратация. 
Matte Elixir Red Fabulous Strawberry Червило за устни
Червило за устни с наситени цветни пигменти и дълготрайна издръжливост. Хидратира и подхранва устните. Оставя съвършен матов финиш.
Душ-гел Карите и бадем 30 мл
Душ-гел с растителна почистваща основа и нежна кремообразна пяна. Хидратира и подхранва кожата, почиства нежно, без да изсушава. Оставя неустоим плодов аромат на личи и усещане за свежест и чистота през целия ден.
Verte Envolée парфюм 5 мл
Парфюм със свеж, цветен, цитрусов аромат. Дава енергия и тонус, пробужда сетивата. 
Monoï крем за ръце 30 мл
Крем за ръце обогатен с масло от карите и моной. Хидратира, подхранва и омекотява кожата на ръцете. Леката текстура се абсорбира бързо и придава неустоим плодов аромат. 
Възстановяваща маска за коса 2в1 с жожоба 35 мл
Маска за коса обогатена с органично масло от жожоба. Възстановява фибрите на косата, подхранва и укрепва, без да я утежнява. Косата е лесна за разресване, мека и блестяща.
Pure Algue мицеларна вода 50 мл
Почистващата мицеларна вода 2в1 отстранява замърсявания и премахва дълготрайния грим. Идеално почиства и хидратира сияйна кожа. Формулата с микроводорасли Tetraselmis с оксигениращи свойства е предназначена за нормална към комбинирана кожа. 
Мляко за тяло Полски цветя 50 мл
Подхранва, хидратира, изглажда и омекотява кожата. Леката текстура се абсорбира бързо и придава неустоим аромат. 
Балсам за устни Карите и бадем
Балсам за устни обогатен с масло от ший и бадем. Интензивно хидратира, подхранва и омекотява кожата на устните. С деликатна топяща се текстура и неустоим плодов аромат на личи.
Шампоан за омекотяване 50 мл
Нежен шампоан за омекотяване на косата обогатен с органично мляко от кестени. Подхранва, хидратира, изглажда и омекотява. Прави косата мека, еластична и блестяща. Млякото от кестени подпомага естественото производство на себум и предпазва скалпа от изсушаване. 
Pure Algue почистващ гел за лице 30 мл
Ултра-свеж измиващ гел за лице, обогатен с микроводорасли Tetraselmis. Нежно отстранява грима и замърсяванията. Почиства, омекотява и освежава кожата. Включените микроводорасли имат отлично оксигениращо действие
Spice Infusion Душ-гел  50 мл
Релаксиращ душ-гел с растителна почистваща основа и нежна кремообразна пяна. Хидратира и подхранва кожата, почиства нежно, без да изсушава. Оставя неустоим аромат на билки и усещане за свежест и чистота през целия ден. 
Мляко за тяло Карите и бадем 30 мл
Мляко за тяло обогатено с масла от карите и бадем. Подхранва, хидратира, изглажда и омекотява кожата. Леката текстура се абсорбира бързо и придава неустоим аромат. 
Filler Végétal дневна грижа за попълване на бръчки 7 мл
Дневен крем за попълване на бръчки. Изглажда, уплътнява и подхранва кожата. Видимо заличава признаците на стареене.
Amaryllis Red лак за нокти
Лак за нокти разработен на базата на съставки от растителна биомаса - цвекло, захарна тръстика и дърво. Осигурява максимален цвят и блясък, с по-малко вреда за околната среда.
Душ гел с Диви водорасли 50 мл
Душ гел обогатен с екстракт от водорасли от Бретан и морски копър. С растителна почистваща основа и нежна кремообразна пяна. Хидратира и подхранва кожата, почиства нежно, без да изсушава. 
Sensitive Camomille Крем за лице против червени петна 7 мл
Крем за лице обогатен с екстракт от лайка. Хидратира и успокоява. Премахва зачервяванията и усещането за опънатост и сухота. Подходящ за чувствителна, реактивна и склонна към зачервяване кожа.
Мляко за тяло Арган и роза 50 мл
Млякото за тяло с подхранващо органично масло от ший осигурява хидратация за кожата и се абсорбира бързо. Придава кадифена нежност и изпраща сетивата ви на пътешествие до Ориента.
Frozen lychee Душ-гел 50 мл
Релаксиращ душ-гел с растителна почистваща основа и нежна кремообразна пяна. Хидратира и подхранва кожата, почиства нежно, без да изсушава. Оставя неустоим плодов аромат на личи и усещане за свежест и чистота през целия ден.
Mascara Metamorphose Intense Спирала 8 мл
Спирала за очи от лимитирана серия. Екстремен обем и 24 часова фиксация на удължени мигли. 



Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Yves Rocher
Баркод: 3660005108933

Използвайте продуктите според указанията за употреба посочени на опаковката. 

Комплектът съдържа 24 броя козметични продукти грижа за лице, ръце, тяло, коса и аромати. 

Продукти само за външна употреба!
Съхранявайте на сухо и прохладно място .
Съхранявайте далеч от пряка слънчева светлина и други източници на топлина. 
Съхранявайте на място недостъпно за деца и домашни любимци. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: YR CALENDRIER De L'Avent Коледен календар 2023
Вашата оценка