WELEDA BABY Универсален балсам с невен 25 г

Наличен
SKU
360720
26,60 лв.
Сподели

WELEDA BABY
All Purpose Balm
Универсален балсам с невен

25 г

Универсалният балсам Веледа бейби с невен защитава кожата на вашето дете от изсушаване в студено, ветровито и/или влажно време. Благодарение на практичната и удобна опаковка, може да се използва винаги и навсякъде, дори на разходка в парка.

Балсамът омекотява и интензивно подхранва бебешката кожа като успокоява сухите кожни участъци, както и напуканата кожа по бузките, брадичката, ръцете и устните. Помага за естественото възстановяване функцията на защитната бариера на кожата. Продуктът е подходящ за цялото семейство.

Съставки: 100% натурална формула без вода, съставена от щадящи восъци и органични растителни масла, органично масло от семена на какао, екстракт от цвят на невен и екстракт от семена на просо.

Характеристики
Тип продукт: Био сертифициран
Mарка: Weleda
Баркод: 4001638530248

Нанасяйте върху сухи, загрубели или зачервени участъци по кожата. Използвайте също като превантивна грижа от изсушаване върху ръцете, бузките, брадичката и устните. Подходящ за бебета и възрастни с чувствителна кожа.
Нанасяйте толкова често, колкото е необходимо.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Persea gratissima (Avocado) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Tocopherol

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: WELEDA BABY Универсален балсам с невен 25 г
Вашата оценка