VITASLIM LINE Формула за редуциране на теглото 30 капс.

Наличен
SKU
120444
20,20 лв.
Сподели

VITASLIM
LINE
Формула за редуциране на теглото
30 капсули

Хранителна добавка за редуциране на теглото в проблемните зони като бедра, ханш и корем. Съдържа комбинация от биологично активни вещества, която съдейства за успешно намаляване на телесното тегло в проблемните зони. Осигурява дълготраен ефект и поддържане на здравословно тегло. Повишава нивото на метаболитните процеси, съдейства за редуциране на мастната тъкан и инициира бързото освобождаване на енергия в тялото.Уникалната комбинация от четири натурални съставки подобрява метаболизма и обмяната на веществата. Намалява апетита към сладко и поддържа в нормални стойности кръвната захар. Ускорява освобождаването на енергия в тялото и повишава тонуса. Витаслим Лайн забързва изгарянето на подкожните мазнини в проблемните зони и стопира образуването на нови. Намалява обиколката на талията, прави бедрата по-тънки и стегнати и "прибира" ханша. Балансира обменните процеси в организма, което осигурява задържане на постигнатото тегло и съдейства за избягването на йо-йо ефект.

Характеристики
Mарка: VITASLIM INNOVE
Баркод: 3800221100049

3 пъти дневно по 1 капсула.
За трайни резултати е необходим прием от минимум три месеца. Може да се употребява целогодишно за поддържане на здравословно тегло.

305 мг конюгирана линолова киселина (CLA, ClarinolTM G-80), 100 мг зелен чай, екстракт от листа (Camellia sinensis, leaves extr.), 50 мг гуарана, сух екстракт (Guarana dry Extr.), 25 мкг хром (Chromium (III) Chloride).

Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и балансирано хранене и на здравословния начин на живот.
Да не се надвишава препоръчаната дневна доза.
Препоръчва се бременни и кърмещи жени да се консултират с лекар преди употреба.
Не се препоръчва при лица с алергия към соя и/или рибни продукти (капсули от рибен желатин).

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: VITASLIM LINE Формула за редуциране на теглото 30 капс.
Вашата оценка