TOMMEE TIPPEE HELLO FOOD Комплект за захранване (4+м.) 8 ч.

Наличен
SKU
351070
45,00 лв.
  • Комплект за захранване
    - Лигавник
    - Неразливаща чаша с дръжки и мек накрайник
    - 2 броя лъжици с мек връх
    - 2 броя купички
    - 2 броя контейнери за храна
  • За бебета над 4 месеца
  • Без Бисфенол А
Сподели

TOMMEE TIPPEE HELLO FOOD Томи Тими комплект за захрававане от 8 части. Съдържа 2 броя купички за хранене, 2 броя лъжици с мек връх, 2 броя контейнери за съхранение на храна, 1 брой неразливаща чаша с мек връх и 1 брой лигавник-руло. Подходящ за бебета над 4-месечна възраст. 
Купички за храна
с удобна форма с триъгълна основа и дръжка, които спомагат за лесно загребване и хранене на бебето. Съвместими с Вълшебната подложка Томи Типи. 
Лъжици за захранване с мек връх и антибактериално покритие BACSHIELD със сребърни йони, което предотвратява развитието на мухъл и бактерии. Имат супер гъвкава основа, който полага внимателно храната на езика на бебето.
Тренировъчна, преходна, неразливаща се чаша с дръжки, супер мек накрайник с антибактериално покритие BACSHIELD и клапа от две части Intellivalve. Накрайникът е нежен към чувствителните венци на бебето. Големите дръжки са удобни за хващане от малки ръчички. Неразливащата се клапа свежда риска от протичане и разливане на течността до минимум.
Мек лигавник-руло със специален джоб, който събира трохите от храна и не позволява разсипване по дрехите. Изработен от цветна и лесна за почистване мека материя. Навива се руло за лесно прибиране и съхранение.
Контейнери за храна с непропускливи капаци. Осигуряват безопасно съхранение на домашно приготвената храна в хладилник или фризер. 
Всички продукти от комплекта са подходящи за почистване в съдомиялна машина и не съдържат Бисфенол А. Антибактериалното покритие със сребърни йони, предотвратява развиването на нежелани бактерии, обезцветяване и миризма. 

 

Характеристики
Mарка: Tommee tippee
Баркод: 5010415466297
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TOMMEE TIPPEE HELLO FOOD Комплект за захранване (4+м.) 8 ч.
Вашата оценка