TICKLESS BABY Ултразвуков уред п/в кърлежи за деца - Бежов

Наличен
SKU
830038
57,50 лв.
Сподели

TICKLESS
BABY
Ултразвуков уред против кърлежи за деца
Бежов

Tickless Baby & Kid ултразвуково устройство против кърлежи. Идеален за използване още от първите дни на бебето прекарани на открито. Предназначен за бебета и деца на възраст от 0 до 10 години. Уредът работи чрез излъчване на серия от ултразвукови импулси които са незабележими за бебета, деца, възрастни или животни, но нарушават способността за ориентация на кърлежите като по точи начин ги държи настрана. Абсолютно безвреден, нетоксичен, не съдържа никакви химически вещества и не излъчва миризми. Прикрепя се лесно към дреха, детска количка, раница, обувки и др. С обхват на действие до 1,5 метра. При нормални температури, устройството може да отблъсква паразитите за период от 6 до 12 месеца след първоначална активация.

Характеристики
Mарка: TICKLESS
Баркод: 5999566450006

Не поставяйте устройството в джоб или друго затворено пространство, тъй като това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни.
Поради малките си размери, използвайте уреда само под родителски контрол!
Уверете се, че устройството е здраво прикрепено към дреха, колан, обувка, детска количка или друго, така че детето да не може да го премахне или погълне. 
Премахнете предпазната лента и включете устройството.
Светлинни индикации по време на работа:
Четири кратки червени премигвания показват, че устройството работи.
Може да проверите дали устройството е включено по всяко време като натиснете бутона веднъж и видите, че LED светлината премигва. 

 

Да са използва само под родителски контрол
Не поставяйте устройството в джоб или друго затворено пространство, тъй като това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни. .
Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри трябва да бъде изсушено веднага.
Продуктът не гарантира 100% защита в райони с високи популации от кърлежи. 
Ако откриете кърлеж върху детето, себе си или домашен любимец го премахнете веднага.  

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TICKLESS BABY Ултразвуков уред п/в кърлежи за деца - Бежов
Вашата оценка