TIBANOL Естествен имуностимулиращ комплекс 10 капс.

Наличен
SKU
121779
19,90 лв.
Сподели

TIBANOL
Естествен имуностимулиращ комплекс
10 капсули

Тибанол е хранителна добавка, подходяща за укрепване, възстановяване и поддържане на доброто здраве на организма. Съдържа ефективна комбинация от витамини, минерали и биологично активни съставки. Включените минерали селен и цинк в комбинация с витамините A, B12, C, D спомагат за нормалната функция на имунната система и защита на клетките от оксидативния стрес. Витамин A допринася за поддържане на нормалното състояние на лигавиците. В комбинация с витамин C, съдейства за нормално протичане на метаболизма на желязото и поддържане на нормални нива на хемоглобина. Включените биологично активни вещества - джинджифил, прополис, лактоферин плюс коластра, евкалиптово масло и бета-глюкан имат отличен имуностимулиращ ефект. Джинджифилът има противовъзпалително действие. Прополисът съдържа флавоноиди и има отличен антиоксидантен ефект. Маслото от евкалипт има благоприятен ефект върху дихателната система. Бета-глюканите стимулират дейността на макрофагите (основните клетки на имунната система) и повишават активността на Т-лимфоцитите. Тибанол е обогатен с висококачествена говежда коластра, която поддържа чревната бариера и съдейства за изграждането и поддържането на здравословна чревна микрофлора, подкрепя естествения пасивен имунитет и спомага за правилното функциониране на вродения имунитет. Коластрата е основен източник на възстановяващи, имунни и растежни фактори, антитела (IgG, IgA, IgM, IgD, IgE), имуномодулатори, олигозахариди включително Лактоферин. Лактоферинът е серумен транспортен гликопротеин, който свързва свободното желязо в кръвта, намалява образуването на свободни радикали, съдейства за намаляване на оксидативния стрес, пренася и отдава желязо до клетките, което подобрява бионаличността му в организма. Лактоферинът подпомага вродения имунитет, модулира имунния отговор, участва в стимулиране на клетъчния и регулиране дейността на придобития имунитет, участва в имунната защита на лигавиците, съдейства за развитие на нормална чревна флора. 
Тибанол съдейства за:
Добро нервно-психично здраве и допринася за поддържане на нормални психична функция и нервна система. 
Висок тонус и енергия - спомага производството на енергия, намаляване чувството на умора и отпадналост,  за нормалното протичане на метаболизма и поддържането на нормалната функция на мускулите. 
Нормален метаболизъм - поддържа функциите на стомашно-чревния тракт и осигурява оптимален баланс на различните вещества в организма.  
Тибанол е в желатинова капсула произведена по технологията Duocap (капсула в капсулата), която гарантира освобождаване на активните съставки на два етапа. Запазва биологична активност на съставките и спомага за  безпрепятственото им достигане до тънките черва.
Не съдържа захар, консепрванти, глутен, разтворители и ГМО.

 

Характеристики
Mарка: VITASLIM INNOVE
Баркод: 3800221100506

Приемайте по 1 капсула дневно с чаша вода.
При заболяване или отслабена имунна приемът следва да продължи поне 30 дни.
За подкрепа на имунната система 10 дни месечно в периоди на повишен риск.

Съдържание в 1 капсула:
Витамин B12 (цианкобаламин) 2,5 мкг
Витамин D (холекалциферол) 5 мкг
Селен (L-селенометионин) 55 мкг
Витамин A (ретинил палмитат) 800 мкг
Лактоферин от краве мляко (Proferrin) 10,4 мг
Цинк (цинков цитрат) 1,5 мг
Сух екстракт от прополис върху носител малтодекстрин 15 мг
Етерично масло от листа на евкалипт 15 мг
Екстракт от корен от джинджифил (стандартизиран от 240 мг/г джинджероли) 20 мг
Витамин C (L-аскорбинова киселина) 26 мг
Докозапентаенова киселина (DHA) от рибено масло 38 мг
Ейкозапентаенова киселина (EPA) от рибено масло 57 мг
Бета-глюкани от дрожди 75 мг
Говежда коластра - обезмаслено мляко на прах 75 мг
Други съставки: рибен желатин, глазиращ агент: хидроксипропилметилцелулоза, вода, антислепващ агент: силициев диоксид, оцветител: железен диоксид, титанов диоксид.

 

Не използвайте хранителната добавка като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза. 
Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TIBANOL Естествен имуностимулиращ комплекс 10 капс.
Вашата оценка