TAKY NATURAL OILS Рол-он за депилация 100 мл

Изчерпан
SKU
471628
Специална цена 19,35 лв. Редовна цена 21,50 лв.
Сподели

TAKY
NATURAL OILS
Рол-он за депилация
100 мл

Рол-он за депилация обогатен с масла от арган, невен, макадамия и моринга. В удобен формат за лесна употреба. Само за 15 секунди в микровълновата фурна, восъкът е готов за нанасяне на тънки слоеве. Иновативната опаковка запазва подходящата температура за нанасяне за дълго. Аргановото масло има антиоксидантно и защитно действие. Маслото от невен регенерира кожата и има отличен противовъзпалителен ефект. Маслото от моринга е богат източник на витамини и антиоксиданти, които поддържат кожата здрава. Маслото от макадамия омекотява и хидратира кожата. 

Характеристики
Mарка: Taky
Баркод: 8411014100792

Внимателно прочетете инструкциите преди употреба.
Кожата трябва да бъде чиста и суха преди кола маска.
Затоплете рол-она в микровълнова фурна за 15 секунди. 
Нанесете тънък слой восък върху частта, която ще се епилира, като натискате с дланта си по посока на растежа на космите.
С една ръка опънете кожата в основата на лентата, а с другата ръка повдигнете края и издърпайте в посока обратна на растежа на космите.
След като приключите, почистете кожата с кърпа за след депилация. 
За по-ефективно премахване на космите и за да избегнете остатъци от восък по кожата, трябва да премахвате восъка с бърз жест.

Hydrolyzed Corn Starch, Sucrose, Glucose, Glycerin, Citric Acid, Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Macadamia Ternifolia Seed Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Moringa Oleifera Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Extract, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin.

Когато използвате този восък за първи път, тествайте го върху малка част от областта, която ще се третира, следвайки инструкциите за употреба.
Ако след 24 часа не е настъпила реакция, преминете към депилация.
Препоръчва се за крака, ръце и подмишници.
Не нанасяйте върху скалпа, зърната или гениталната или перианалната област.
Не нанасяйте върху бенки, разширени вени, брадавици, пъпки или върху напукана, раздразнена или изгорена от слънцето кожа.
Не трябва да се използва от хора в напреднала възраст или страдащи от проблеми с кръвообращението.
Подходящ е за употреба от бременни жени, но може да причини натъртване.
Ако приемате някакви лекарства или страдате от някакво разстройство, което може да засегне кожата, консултирайте се с Вашия лекар преди употреба.
Не вземайте слънчеви бани през 24-те часа, които предхождат или следват кола маска.
Нормално е кожата да се зачерви след кола маска.
Не използвайте вода, алкохол или разтворители за отстраняване на восъка.
Изчакайте 24 часа преди да използвате дезодорант.
Дръжте далеч от деца.
Да се пази от топлина.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TAKY NATURAL OILS Рол-он за депилация 100 мл
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"