SЕNSODYNE NOURISH Gently Soothing Паста за чувств. зъби 75мл

Изчерпан
SKU
421162
12,50 лв.
Сподели

SЕNSODYNE
NOURISH Gentle Soothing
Паста за чувствителни зъби
75 мл

Паста обогатена с биоактивни минерали, които подхранват и укрепват зъбите. Sensodyne Nourish използва клинично доказан минерал калиев нитрат, който работи за десенсибилизиране на нерва дълбоко в кореновия канал и осигурява облекчаване на високата чувствителност на зъбите. Обогатена с натурални масла от мента и екстракт от алое вера които имат успокояващо, подхранващо и освежаващо действие.  

Характеристики
Mарка: Sensodyne
Баркод: 5054563120199

Мийте зъбите старателно поне 1 минута два пъти на ден (сутрин и вечер) и не повече от 3 пъти на ден или както е препоръчано от зъболекар или лекар. Не забравяйте да изчеткате всички чувствителни зони на зъбите. Минимизирайте преглъщането. Изплакнете с вода.

активни съставки:
калиев нитрат, натриев флуорид
състав:
Вода, сорбитол, глицерин, хидратиран силициев диоксид, глицерин, аромат (съдържа екстракт от алое барбаденсис и кокосово масло), натриев лаурил сулфат, ксантанова гума, кокамидопропил бетаин, натриев захарин, титанов диоксид.

Продуктът не е подходящ за деца под 12 годишна възраст.
Ако възникне дразнение, незабавно прекратете употреба.
Спрете употребата на продукта или се консултирайте с вашия заболекар ако след 4 седмична употреба чувствителността на зъбите продължи или се влошава. Чувствителните зъби може да показват сериозен проблем, който може да изисква бърза зъболекарска намеса.
Съхранявайте на сухо и проветриво място.
Съхранввайте на място недостъпно за деца. 


 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SЕNSODYNE NOURISH Gently Soothing Паста за чувств. зъби 75мл
Вашата оценка