Универсално безглутеново брашно, подходящ за употреба от хора, които спазват съответен специфичен хранителен режим и/или имат непоносимост към глутен. Идеално за приготвяне на хляб, десерти и печива. Произведено от суровини, несъдържащи глутен, лактоза и пшеница.
Характеристики
Mарка: | Schar |
---|---|
Баркод: | 8008698010358 |
Бял хляб:
250 г Микс ит, 1 с.л. Слънчогледово олио, 200 мл топла вода, 4 г суха мая, 1/2 ч.л. сол.
Разбъркайте с дървена лъжица.
Покрийте тестото с влажна кърпа и оставете да втаса за около 20 минути.
Оформете хляба и печете в продължение на 50 минути на 200° С.
Изчакайте да изстине преди да нарежете.
Съвет: За по-лесна работа с тестото, навлажнете с 1 лъжица вода.
царевично нишесте, оризово брашно, царевично брашно, сгъстители: гума гуар, декстроза
Може да съдържа следи от соя!
Не съдържа лактоза, глутен и пшеница!
Хранителни стойности в 100 г:
Енергийна стойност 344 ккал/1459 кДж
Мазнини 0,5 г
- наситени 0,1 г
Въглехидрати 82 г
- захари 1,7 г
Хранителни влакнини 4,7 г
Белтъчини 1 г
Сол 0,01 г
Съхраненявайте на сухо и хладно място.