AROMA DEFENCE Лепенки с аромат на Цитронела - 6 бр/оп.

рейтинг:
100% of 100
Изчерпан
SKU
490365
2,70 лв.
Сподели

Репелентни лепенки
Емотиконки с аромат на цитронела

Залепете лепенката по желание на Вашите и на детето дрехи, обувки, аксесоари, на детската количка, над детското креватче, на чина, на работното място, на стола за хранене, над леглото.

До 48 часа свеж аромат на цитронела.
Характеристики
Mарка: Aroma Defence
Баркод: 076431170360
Залепете лепенката по желание на Вашите и на детето дрехи, обувки, аксесоари, на детската количка, над детското креватче, на чина, на работното място, на стола за хранене, над леглото. Не оставя петна! Лепенката може да се свали от дрехата, да се прибере в херметичната опаковка и да се ползва повторно, до пълното изветряване.
Нетъкан текстил от полипропилен, напоен с цитронела.

Да се избягва контакт с очите и кожата. Да се пази далече от достъп на деца. Да се съхранява далече от храни и напитки за хора и животни. При поглъщане да се потърси незабавно медицинска помощ и да се покаже опаковката или етикета. При контакт с очите да се изплакнат незабавно и да се потърси медицинска помощ. Да се съхранява само в оригиналната опаковка.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: AROMA DEFENCE Лепенки с аромат на Цитронела - 6 бр/оп.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"