ПОДАГРА Смес от сухи билки 280 г, Алин

Наличен
SKU
550230
12,20 лв.
Сподели

АЛИН
Смес от сухи билки
За благоприятно въздействие при подагра
Хранителна добавка

Предназначение: За възрастни. Действа благоприятно за нормализиране на пикочната киселина в организма (кръвта, ставите и други тъкани). Съдейства за подтискане производството на пикочна киселина. Има добър ефект при обмяната на веществата в отганизма.
От дълбока древност мъдрите хора са се възползвали от природните дарове! Всеки може да постигне здраве, жизненост и дълголетие, ако се вслуша в гласа на природата!
Подаграта е заболяване, при което се отлагат уратни кристали в тъканите вследствие на повишено ниво на пикочната киселина в кръвта. Изявява се с остър артрит.
Отключващи фактори: травма, оперативни намеси, прием на богата на пурини храна, алкохол, медикаменти.
Тази комбинация е предназначена за пречистване на кръвта и подтискане производството на пикочна киселина.

Усложнения: Подаграта е болест на целия организъм. Най-сериозното усложнение е хронифициране, което води до инвалидизация и бъбречна недостатъчност.

За предпазване е необходимо: закаляване на организма, здравословно хранене – без употреба на алкохол, месо и богата на белтъчини храна, употреба на повече вода, спорт и връщане към природата.

Характеристики
Mарка: Alin
Баркод: 3800209849878
Едно пакетче от сместа (40гр.) се запарва в 700 мл. гореща вода и на тих огън ври около 10 минути. Прецежда се (желателно през марля). Пие се 20 минути преди всяко хранене по 200 мл. Подслажда се с мед и лимон по желание. Пие се до 2 месеца след изчезване на симптомите. Една опаковка от сместа (280 гр.) е достатъчна за 7 дни.
Зайча стъпка (Geum urbanum) стрък 14 гр., Пача трева (Polygonum aviculare) стрък 1 гр., Полски хвощ (Equisetum arvense) стрък 14 гр., Синя тинтява (Gentiana cruciata) стрък и цвят 14 гр., Троскот (Cynodon dactylon) стрък и лист 14 гр., Бял равнец (Achillea Millefoliu) цвят 7 гр., Глухарче (Taraxacum) стрък 7 гр., Маточина (Melissa officinalis) стрък и цвят 7 гр., Мента (Mentha Piperita) лист 7 гр., Мечо грозде (Uva Ursi) лист 7 гр., Миризлива теменуга (Viola odorata) цвят 7 гр., Овчарска торбичка (Capsella Bursa Pastoris) стрък и лист 7 гр., Шипка (Rosa Canina) плод 140 гр., Гръмотрън (Ononis arvensis) корен 11 гр, Резене (Foemiculum vulgare Mill.) корен 10 гр.
Да не се превишава препоръчаната дневна доза! Да се пази на места, недостъпни за деца! Да не се употребява от бременни и кърмещи жени! Хранителната добавка не може да замести разнообразното хранене! Хрантелната добавка не е лекарствено средство! Не води до пристрастяване. Добре взаимодейства с всички хранителни, диетични и лекарствени режими. Условия на съхранение: Да се съхранява на защитено от пряка слънчева светлина място при температура на въздуха 20° С и влажност до 70%.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ПОДАГРА Смес от сухи билки 280 г, Алин
Вашата оценка