ВАЖНО! Поради извънредно големия обем поръчки, Ви уведомяваме, че в обработката им ще има забавяне до 2-3 работни дни.
Моля да ни извините за причиненото неудобство!

PANADOL OPTIZORB Панадол Оптизорб парацетамол 500 мг/12 табл

Изчерпан
SKU
110238
1,30 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

Панадол
Оптизорб 500 мг. 12 таблетки

Панадол оптизорб съдържа парацетамол и е обезболяващо и температуропонижаващо средство, което се използва за симтоматично лечение на повечето състояния, свързани с лека до умерена болка и висока температура, като: главоболие, вкл. мигрена, зъбобол, болки в гърба, ревматични и мускулни болки, менструални болки, болки при възпалено гърло. Таблетките съдържат система за разпадане оптизорб, която ускорява разтварянето и така имат по - бързо начало на действието, сравнено със стандартните таблетки. 

Характеристики
Баркод: 3800132250932
За перорално приложение. Възрастни, включително и тези над 60 години, и деца на и над 12 години: 2 (две) таблетки на всеки 4 часа при необходимост. Не взимайте на интервали по-кратки от 4 часа и не надвишавайте 8 таблетки (4000 мг парацетамол) за период от 24 часа. Деца (от 6 до 12 години) - 1/2 (половин) до 1 (една) таблетка да се дава на всеки 4 часа при необходимост. Не трябва да се дават повече от 4 (четири) таблетки за 24 часа. Преди употреба прочетете листовката.
Всяка таблетка съдържа парацетамол 500 мг. Също така съдържа помощни вещества и Е 219, Е 215, Е 217.
Не давайте на деца повече от 3 (три) дни без консултация с лекар. Да не се дава на деца под 6 годишна възраст. Ако симптомите се запазят, консултирайте се с Вашия лекар. Да не се превишава препоръчаната доза.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: PANADOL OPTIZORB Панадол Оптизорб парацетамол 500 мг/12 табл
Вашата оценка