NO-SPA НО-ШПА при спазми на гладката мускулатура 24 табл.

Наличен
SKU
110260
8,70 лв.
Сподели

NO - SPA ® 40 МГ 24 таблетки дротаверинов хидрохлорид.

Перорална употреба. Но-шпа таблетки е спазмолитичен (успокояващ или отстраняващ спазмите) продукт и може да се прилага при следните заболявания: спазми на гладката мускулатура при жлъчни заболявания: камъни в жлъчката, холецистит (възпаление на жлъчния мехур). Спазми на гладката мускулатура на пикочните пътища: камъни в бъбреците, камъни в пикочните пътища, възпаление на бъбречните легенчета, цистит (възпаление на пикочния мехур), спазъм на пикочния мехур. Като помощна терапия: в случай на спазми на гладката мускулатура на стомаха и червата: язва на стомаха и дванадесетопръстника, гастрит (възпаление на стомашната лигавица), спазъм на стомаха, ентерит (възпаление на лигавицата на червата), свръхчувствителност и раздразнителност на дебелото черво, придружено със запек или метеоризъм (образуване на газове в храносмилателния тракт, главно в червата). При тензионен тип главоболие. При гинекологични заболявания: болезнена менструация.

Характеристики
Баркод: 3582910061489
В случай, че Вашият лекуващ лекар не е предписал друго препоръчителната доза е : възрастни: 3 - 6 таблетки дневно (разделени на 2 - 3 дози).
Всяка таблетка съдържа дротаверинов хидрохпорид 40 мг (drotaverine hydrochloride). Помощни вещества: магнезиев стеарат, талк, повидон, царевично нишесте, лактоза монохидрат.
Прочетете внимателно цялата листовка, тъй като тя съдържа важна за Вас информация. Това лекарство се отпуска без лекарско предписание. Въпреки това, за да получите най - добри резултати от лечението, Вие трябва внимателно да спазвате инструкциите за употреба на лекарствения продукт.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NO-SPA НО-ШПА при спазми на гладката мускулатура 24 табл.
Вашата оценка