NIVEA MEN DEEP CARE Комплект в несесер (3 продукта+ Крем’75)

Наличен
SKU
291808
38,50 лв.
Сподели

NIVEA MEN
DEEP CARE
Комплект в красив кафяв несесер (3 продукта+ Крем’75)

Комплект подходящ за подарък за всеки мъж.

Съдържа:

  • Nivea Men Deep Clean Душ гел за мъже с глина 250 мл

Душ гел за мъже, който е подходящ за тяло, лице и коса. Иновативната формула съдържа натурална микрофина глина, която привлича замърсяванията, почиства кожата в дълбочина и оставя усещане за свежест

  • Nivea Men Deep Автършейв Лосион 100 мл

Лосион за след бръснене, който бързо възстановява кожата, като заедно с това я освежава и предпазва от изсушаване. Специалната формула съдържа активни съставки, които имат антисeптичнo дeйствиe и предпазват кожата от бактерии и изсушаване. Има свеж и мъжествен аромат. След употребата му е освежена, успокоена и предпазена от усещане за сухота. 

  • Nivea Men Deep Beat Дезодорант рол-он против изпотяване за мъже 50 мл

Дезодорант рол-он против изпотяване за мъже, предназначен за ежедневна употреба, който предпазва от изпотяване и неприятни миризми. Подходящ за всеки тип кожа. Ефективната формула с черен карбон има силно действие срещу бактериите и е съчетана с модерен и мъжествен аромат.

  • Nivea Men Creme Универсален крем за мъже 75 мл

Универсален крем за мъже за лице, тяло и ръце, който подхранва, хидратира и предпазва кожата от изсушаване. Обогатен е с витамин E - мощен антиоксидант, който се бори със свободните радикали, причиняващи преждевременното стареене. 

Характеристики
Mарка: Nivea
Баркод: 9005800361352
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NIVEA MEN DEEP CARE Комплект в несесер (3 продукта+ Крем’75)
Вашата оценка