KIGA BIOLINE МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН за вътрешна употреба 100 мл

Изчерпан
SKU
590300
7,50 лв.
Сподели

Възможно ли е човек да подобри здравето си?

От древността съществуват рецепти, които съдържат масло от бял трън. Благодарение на лечебните си качества в народната памет и легенди това растение се нарича „Дарът на Света Богородица“ .

Състав:
Продукт с висока биологична активност, богат на незаменими висши мастни киселини, флавоноиди, витамини (A, B, E, K, P , D) антиоксиданти, каротиноиди. Съдържа токоферол, който има антинеопластично действие и предотвратява онокологични заболявания. Благодарение на състава си, маслото притежава силен подмладяващ ефект.

Лечебна тайна
Маслото има имуномодулиращо, противовъзпалително, антифиброзно и противотуморно действие (особено при рак на пикочния мехур и злокачествен тумор на простатата). Използва се за лечение на тежки рани и рани от изгаряния. При язва на стомаха и дванадесетопръстника възстановява повредените тъкани, стените на стомаха и червата. При сърдечносъдови заболявания разгражда "лошия" холестерол и подхранва сърдечния мускул. Лекува анални фисури и спомага при премахването на хемероиди.
Специалната съставка силибинин укрепва клетките на черния дроб, а наличнието на силимарин повишава произвеждането на жлъчка. Маслото е ефикасно също и при химиотерапия, както и благоприятства лечението на диабет .

Характеристики
Mарка: Kiga Bioline
Баркод: 4820157160114
За подобряване и предпазване на черния дроб и за предотвратяване на различни заболявания се приема по 1 супена лъжица масло от бял трън 2-3 пъти дневно, 15-20 минути преди хранене. Лечението трае най-малко 1-2 месеца. Като високовитаминозно средство се приема по 1 супена лъжица дневно по време на хранене, както и като подправка за салати и др. За външна употреба се прилага под формата на компреси.
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KIGA BIOLINE МАСЛО ОТ БЯЛ ТРЪН за вътрешна употреба 100 мл
Вашата оценка