KHADI NEEM HARMONY Аюрведично масло за коса с Нийм 50 мл

Наличен
SKU
211797
24,90 лв.
Сподели

KHADI
NEEM HARMONY
Аюрведично масло за коса с Нийм
50 мл

Натурално аюрведично масло за скалп. Успокоява раздразненията и сърбежа при пърхот и регулира производството на себум. Маслото от Нийм стимулира естествената здравина на скалпа, успокоява кожата, бори се с раздразненията и пърхота. Комбинацията с масло от кафява горчица действа успокояващо и облекчава сърбежа. Чистото натурално масло от чаено дърво регулира производството на себум. Създаден по специална аюрведична рецепта. 100% натурален веган продукт. В удобна опаковка с дозатор.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Khadi Natural
Баркод: 4260378042293

В зависимост от дължината на косата изсипете между 1 и 3 дози от маслото на дланта си. Втривайте в скалпа с леки масажни движения в продължение на 2-3 минути. Увийте косата в кърпа за да се затопли. За да се абсорбира максимално в кожата, оставете да подейства поне 60 минути. Измийте косата с шампоан. За по-интензивен ефект, оставете маслото да действа през нощта и измийте косата на следващата сутрин. Повтаряйте процедурата два пъти седмично. 

За най-добри резултати, комбинирайте с шампоан с Нийм против пърхот.

Sesamum Indicum Seed Oil* (масло от семена на сусам), Brassica Juncea Seed Oil* (масло от семена на Сарепска горчица), Trigonella Foenum Graecum Seed Extract (екстракт от семан на сминдух), Citrus Medica Limon- um Essential Oil (етрично масло от лимон), Cinnamomum Camphora Extract (екстракт от камфорово дърво), Melaleuca Alternifolia Essential Oil (етерично масло от чаено дърво), Azardirachta Indica Leaf Extract (екстракт от листа на нийм), Tocopherol,  Citral**, Geraniol**, Linalool**, Limonene**

*органични съставки
**естествено присъстващи в етеричните масла

Описаният състав е актуален към момента на публикуване, винаги проверявайте опаковката на продукта.

Продукт само за външна употреба.
Съхранявайте на сухо и прохладно място.
Съхранявайте на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: KHADI NEEM HARMONY Аюрведично масло за коса с Нийм 50 мл
Вашата оценка