HOLLE БИО Безмлечна каша с пълнозърнеста Спелта 4+ мес. 250г

Наличен
SKU
320113
6,70 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Share on Google+
Holle Био Бебешка Спелта каша. Спелта е богата на разтворими фибри, поради което има разхлабително действие. Тя е лесносмилаема. В сравнение с пшеницата, спелта е по-богата на В комплекс витамини и на комплексни въглехидрати. Също така съдържа значително повече протеини. Друго предимство, което се дължи на ниското й съдържание на глутен е, че хората, които страдат от болестта на пшеничната непоносимост (чувстивителност към глутен или цьолиакия) могат да я включат в диетата си. 
Характеристики
Тип продукт: БИО СЕРТИФИЦИРАН
Mарка: Holle
Баркод: 7640104952039
Начин на приготвяне: Като млечна каша: Кипват се 150 мл вода и се оставят да изстинат до около 50 градиса. След това се изсипват в чиния и се добавят 5 супени лъжици Био Холе бебешко мляко. Добавят се 3 - 4 лъжици Био Бебешка спелта каша. Разбърква се. Оставя се да изстине до около 37 градуса, след което е готова за употреба. Като безмлечна каша: Кипват се 200 мл вода и се оставят да изстинат до около 50 градуса. След това се изсипват в чиния и се добавят 5 супени лъжици Био Бебешка спелта каша. Като млечна каша с прясно мляко: Кипват се 100 мл вода и 100 мл пълномаслено мляко и се оставят да изстинат до около 50 градуса. След това се изсипват в чиния и се добавят 5 супени лъжици Био Бебешка спелта каша.
Био бебешка спелта каша е без захар, не съдържа млечни продукти. Съдържа глутен, биологично пълнозърнесто спелта брашно, витамин В1.

Да се съхранява на сухо и хладно място.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: HOLLE БИО Безмлечна каша с пълнозърнеста Спелта 4+ мес. 250г
Вашата оценка