GYNOFIT Интимен лосион без парфюм 200 мл

Наличен
SKU
620256
23,20 лв.
Сподели
GYNOFIT
Интимен лосион без парфюм
200 мл
 



Gynofit Cleansing Lotion е мек измивен лосион за ежедневна интимна хигиена, без парфюм. За чувствителна кожа и лигавици.
Интимната зона с нейната естествено, добре балансирано равновесие, е една много чувствителна част на тялото. Равновесието може да бъде нарушено от различни фактори като посещение на басейн, лечение с антибиотици, използване на контрацептиви, чести вагинални инфекции, диабет, стрес, нерационално хранене и др.
В резултат на тези фактори може да възникне сърбеж, парене и неприятна миризма в интимната област. Нормалното pH  на тази зона е в границите между 4 и 5,5, т.е. средата е слабо кисела. Ако то се наруши, се нарушава нормалната вагинална микрофлора, в резултат на което могат да настъпят инфекции от условно патогенни и патогенни бактерии, и гъбички.

Gynofit Cleansing Lotion съдържа млечна киселина, която е естествен компонент на вагиналната среда. Тя запазва нормалното pH и така предпазва от прекомерно повишение или намаление нивото на вагиналното Ph.
Може да бъде използван по време на бременност и кърмене.
Дава решение на почти всички вагинални проблеми.

  • Без консерванти.
  • Без парфюм.
  • Хигиенично опакован.
  • Противодейства на причината.
Характеристики
Баркод: 7612256370054

Само за външна употреба.
Най-добре е лосионът да бъде използван ежедневно при къпане.
Нанасяте и отмивате обилно с вода.

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Hydroxypropyl Methylcellulose, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Trideceth-9, PEG- 5 Ethylhexanoate, Bisabolol, Chlorhexidine Gluconate, Sodium Hydroxide, Lactic Acid.

Прочетете листовката внимателно!
Използвайте Gynofit Cleansing Lotions съгласно указанията или следвайте инструкциите на фармацевт, за да постигнете най- добър резултат.
Не бива да се използва ако има установена алергия към някоя от съставките.
Не се наблюдават странични ефекти.
Съхранява се при стайна температура (15-25 ̊C) на място, недостъпно за деца

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: GYNOFIT Интимен лосион без парфюм 200 мл
Вашата оценка