GUM К-кт за път (Четка + Паста за зъби + Конец + Soft Picks)

Наличен
SKU
420670
12,20 лв.
Сподели

GUM
Комплект за път
Четка за зъби
Паста за зъби
12 мл

Конец за зъби
10 метра 

Интердентални четки за еднократна употреба Soft Picks
2 броя


Комплект за дентална хигиена за път и почивка в хигиеничен несесер. Съдържа сгъваема четка за зъби, избелваща паста за зъби, избелващ конец за зъби и интердентални четки за ефективно почистване на цялата устна кухина. 

Четка за зъби в стандартен размер, която се сгъва трикратно в компактен размер. С гумена подложка за палеца за по-голям комфорт и контрол по време на четкане. Дупчици за вентилация в дръжката, през които се оттича излишната влага. Антибактериални влакна за ефективно отстраняване на плаката по повърхността на зъбите и венците. 

Паста за зъби с избелваща технология, която премахва оцветяванията без да наранява зъбната повърхност. Със StainClear, който деликатно отстранява петната от повърхността на зъбите и микро-мехурчета, които спомагат за увеличаване количеството на активното вещество. Възвръща естествената белота на зъбите и заздравява венците. 

Избелващ конец за зъби с микронизиран силиций и флуорид. Предпазва от появата на кариес, спомага за отстраняването на петната между зъбите и осигурява ефективен контрол на плаката на труднодостъпните места. 

Интердентални четки за еднократна употреба, които отстраняват натрупаната плака на труднодостъпните за обикновената четка места и предпазват от образуването на кариес в междузъбните пространства. Меките и гъвкави косъмчета масажират и стимулират венците, подпомагат кръвообращението и поддържането на здрави венечни тъкани. Спомагат за превенцията на гингивит. Интерденталните четки за еднократна употреба са перфектна алтернатива на обикновения конец за зъби. Идеални за хора, които не могат да ползват конец за зъби, както и за носещи ортодонтски апарати и имплатни. 

Характеристики
Mарка: GUM
Баркод: 070942901536
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: GUM К-кт за път (Четка + Паста за зъби + Конец + Soft Picks)
Вашата оценка