GEO Буркан за покълване

Наличен
SKU
760013
24,90 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели

GEO
Буркан за покълване
Бурканът за покълване е един от най-простите и най-ефективни методи за отглеждане на хранителни кълнове само за няколко дни в домашни условия. Лесните за изпълнение инструкции са приложими за всички видове растения, варират единствено максималното количество семена, което може да използвате и времето необходимо за покълване.

Видове семена Geo опаковка дни за покълване
Боб мунг  1 2-3 дни
Боб адзуки, леща, грах 1 3-4 дни
Нахут, люцерна, слънчоглед, ряпа, детелина 1 4-5 дни
Синап  1 5-6 дни
Елда  1 8 дни
Сминдух, червена репичка, зимна репичка 2 4-6 дни
Броколи, червено зеле 2 5-6 дни
Треволистен чесън 4 8-10 дни
Характеристики
Mарка: BAVICCHI
Баркод: 8003419018408

Първи ден: Поставете семената в буркана, затворете с капачката и ги оставете да се накиснат в обилно количество вода (поне 3/4 от буркана) за 8-12 ч.; след това изплакнете добре, като обръщате и разклащате буркана, за да не застоява водата на дъното му. Сложете буркана на металната поставка, поставена върху керамичната основа; по този начин цялата вода, която евентуално е останала в буркана, ще се оттече върху керамичната подложка. Бурканът трябва да бъде поставен върху равна повърхност на стайна температура (18-25°), без пряка слънчева светлина и далеч от източници на топлина. Следващите дни: През следващите дни бурканът трябва да се пълни с вода за 1-2 две минути и след това да се отцеди отново. Така семената в буркана поемат влага и покълват по-бързо. Тази процедура трябва да се повтаря поне два пъти на ден (сутрин и вечер) и всеки път, когато семената изглеждат сухи. Разклащайте добре буркана всеки път, когато изплаквате семената.

Опаковката съдържа стъклен буркан, подходящ за храни, специална капачка с метална мрежа, керамична основа и метална поставка.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: GEO Буркан за покълване
Вашата оценка