EVELINE MANGO Депилиращ крем 3 минути 125 мл

Наличен
SKU
470621
6,50 лв.
Сподели

EVELINE
BIO DEPIL

3 минутен крем за депилация на крака, ръце, подмишници и бикини зона
Забавя растежа на косъма. С био екстракт от манго, масло от карите и монои се препоръчва за суха и чувствителна зона.

Характеристики
Mарка: Eveline
Баркод: 5907609336965
Разпределете крема чрез шпатулата. Не втривайте. Оставете за 5 минути и отстранете в посока срещу растежа на косъма. Ако космите не се премахват лесно, оставете за не по-дълго от 10 минути от началото на апликацията. Продължителността зависи от дебелината на косъма. Отстранете остатъка с мокра гъба. Измийте кожата с топла вода без сапун и подсушете.
AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, CALCIUM HYDROXIDE, THIOGLYCOLIC ACID, POTASSIUM HYDROXIDE, CETEARETH-20, GLYCERYL STEARATE SE, PROPYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYL STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER) FRUIT, GLYCERIN/AQUA/GARDENIA TAHITENSIS FLOWER EXTRACT/BUTYLENE, GLYCOL/GLYCERIN/LARREA DIVARICATA/LECITHIN, PROPYLENE GLYCOL/MANGO (MAGNIFERA INDICA) EXTRACT, MINERAL OIL, PARFUM, HEXYL CINNAMAL, LYRAL, CITRONELLOL, HYDROCYCITRONELLAL, GERANIOL, LILIAL.
Не използвайте продукта за премахване на косми от лице. Направете тест за алергичност като нанесете крема и изплакнете след няколко минути. Ако не се появи алергична реакция в рамките на 24 часа, можете да започнете с депилацията. В случай че се получи парене на кожата, измийте с топла вода. В случай, че паренето продължи, консултирайте се с лекар. Не използвайте крема върху наранена или изгорена кожа. Не използвайте дезодоранти или антиперспиранти в рамките на 24 часа след депилацията. Избягвайте слънчевите бани. Основните съставки на крема са соли на тиогликолова киселина, алкализиращ агент. Пазете от попадане в очите, в случай че попадне в очите измийте обилно с вода и се консултирайте с лекар. Силно действащ агент. Пазете от деца!
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: EVELINE MANGO Депилиращ крем 3 минути 125 мл
Вашата оценка