EUCERIN PROTECT SPF 30 Прозрачен слънцезащитен спрей 200 мл

Наличен
SKU
490126
Специална цена 39,50 лв. Редовна цена 46,50 лв.
Сподели

EUCERIN
PROTECT SPF 30
Прозрачен слънцезащитен спрей
200 мл

Слънцезащитен ЮСЕРИН СЪН спрей за тяло, за кожа, предразположена към акне

  • абсорбира се бързо
  • нелепкава формула
  • немазна формула
  • водоустойчив

UV светлината е основната причина за предизвиканото от слънцето увреждане на кожата, но високоенергийната видима (HEVIS) светлина може да предизвика и появата на свободни радикали, които причиняват допълнителен стрес на кожата.

Eucerin Прозрачен слънцезащитен спрей за тяло SPF 30 е слънцезащитен спрей за тяло, който успокоява и предпазва чувствителната кожа, включително и кожа, склонна към акне. Advanced Spectral Technology комбинира широколентови и фотостабилни UVA/UVB филтри1 за висока UV защита с Ликохалкон A за неутрализиране на свободните радикали, активирани от UV лъчи и HEVIS светлина.

Прозрачният и немазен спрей се абсорбира бързо и е водоустойчив.

Клинично и дерматологично доказано е, че Eucerin Прозрачен слънцезащитен спрей за тяло SPF 30 е подходящ за чувствителна и склонна към акне кожа.

 
Характеристики
Mарка: Eucerin
Баркод: 4005800309908

Нанасяйте обилно върху кожата преди излагане на слънце и повтаряйте нанасянето често и многократно, особено след плуване, изпотяване или избърсване, за да поддържате нивото на защита. Намаляването на количеството, което нанасяте, значително ще понижи нивото на слънцезащита. Не се излагайте прекалено дълго на слънце, дори когато употребявате слънцезащитни продукти. Прекомерното излагане на слънце е сериозна заплаха за здравето. Не излагайте бебета и малки деца на пряка слънчева светлина. Избягвайте контакт с очите. Оставете да се абсорбира напълно и избягвайте директен контакт с текстил и твърди повърхности, за да предотвратите появата на петна.

Alcohol Denat, C12-15 Alkyl Benzoate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Ethylhexyl Salicylate, Butylene Glycol DicaprylateDicaprate, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Triazone, Dicaprylyl Carbonate, AcrylatesOctylacrylamide Copolymer, Diethylhexyl Butamido Triazone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Tocopherol, Aqua, Parfum.

Описаният състав е актуален към момента на публикуване, винаги проверявайте опаковката на продукта.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: EUCERIN PROTECT SPF 30 Прозрачен слънцезащитен спрей 200 мл
Вашата оценка