ECOTOOLS LUXE SOFT HIGHLIGHT Четка за хайлайтър

Наличен
SKU
770328
38,60 лв.
Сподели

ECOTOOLS
LUXE SOFT HIGHLIGHT
Четка за хайлайтър

EcoTools Luxe Soft Highlight Brush висококачествена четка за хайлайтър от серията Luxe - висококачествени устойчиви аксесоари за красота и грижа за коажата, предназначени за създаване на безпроблемен, естествен външен вид с най-меките косъмчета използвани до момента.
Изработена от ултра-меки, заострени и плътни влакна за прецизно нансяне. Ергономична дръжка за контрол и прецизност при нанасяне, изработена от 100% рециклируеми материали. Подходяща за нанасяне на пудра, прахообразен или течен хайлайтър. Заострените влакна позволяват контролирано нанасяне и равномерно покритие с по-малко продукт и професионални резултати. 
Четката е изработена от синтетични влакна, без жестокост върху животни. Лесна за почистване.



Характеристики
Тип продукт: Екологичен
Mарка: Ecotools
Баркод: 079625032246

Нанасянето на хайлайтър има за цел да изсветли конкретни части на лицето, като по този начин те изпъкват визуално. Поставянето на хайлайтърът върху тънката линия по продължението на носа например, може да го стесни оптически. А ако се подчертаят скулите, лицето изглежда по-тясно, а чертите стават по-омекотени.
Нанасяйте хайлайтър за да подчертаете всички по-изпъкнали части на лицето които първи улавят слънчевите лъчи и отразяват естествената светлина: линията на носа и брадичката, скулите, филтрума над устните, костта на веждите и ключицата. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ECOTOOLS LUXE SOFT HIGHLIGHT Четка за хайлайтър
Вашата оценка