TICKLESS HUMAN Ултразвуков уред против кърлежи - Оранжев

Наличен
SKU
830040
67,50 лв.
Сподели

TICKLESS
HUMAN
Ултразвуков уред против кърлежи 
Оранжев

Tickless Human ултразвуково устройство против кърлежи. Уредът работи чрез излъчване на серия от ултразвукови импулси които са незабележими за бебета, деца, възрастни или животни, но нарушават способността за ориентация на кърлежите като по точи начин ги държи настрана. Абсолютно безвреден, нетоксичен, не съдържа никакви химически вещества и не излъчва миризми. Идеален за използване по време на туризъм, къмпинг, лов, риболов, градинарство и всякакви дейности на открито. Прикрепва се лесно към дреха или раница. С обхват на действие до 2 метра. При нормални температури, устройството може да работи приблизително 3000 часа.

Характеристики
Mарка: TICKLESS
Баркод: 5999566450037

Не поставяйте устройството в джоб или друго затворено пространство, тъй като това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни.
Премахнете предпазната лента и включете устройството.
Светлинни индикации по време на работа:
Четири кратки зелени премигвания показват, че устройството работи.
Едно  продължително червено премигване показва изключване.
Докато устройството работи, светлините в зелено ще премигват на всеки 5 минути.
След 8 часа на непрекъсната работа, устройството се самоизключва! За по продължителна употреба е необходимо да го включите отново. 
 

Макар и не водоустойчив, продукта е високо устойчив на влага (IP31). Ако устройството се намокри, трябва да бъде изсушено веднага. 
Не поставяйте устройството в джоб или друго затворено пространство, тъй като това ще възпрепятства излъчването на ултразвуковите вълни. 
Продуктът не гарантира 100% защита в райони с високи популации от кърлежи. 
Ако откриете кърлеж върху себе си, дете или домашен любимец го премахнете веднага. 
При нормални температури, устройството може да работи приблизително 3000 часа.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: TICKLESS HUMAN Ултразвуков уред против кърлежи - Оранжев
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"