DOPPELHERZ Aktiv МАГНЕЗИЙ с витамини C + E 30 табл.

Наличен
SKU
120872
10,10 лв.
Сподели

Doppelherz® Aktiv
Допелхерц® актив Магнезий с Витамини С + Е
Хранителна добавка
Подкрепа за нервната система и мускулите

Магнезият е важен макроелемент, който не може да се синтезира или съхранява в организма. Затова е важно да се приема редовно и в достатъчно количество.
В случаите на небалансирано хранене, приемът на магнезий, често не е оптимален.
Магнезият допринася за нормалното функциониране на мускулите. Сърцето е най-важният мускул в нашето тяло. Белтъчната синтеза, както и състоянието на костите и зъбите, също се подпомагат от приема на адекватни количества магнезий.
Заедно с витамин С, магнезият оказва положителен ефект върху дейността на нервната система и на производството на енергия чрез различни метаболитни процеси.
Витамините С и Е в комбинацията Допелхерц® актив Магнезий + Витамини С + Е допринасят за защитата на клетките от оксидативен стрес.
Повишени нужди от магнезий има при интензивни физически натоварвания, употреба на алкохол, недостатъчно разнообразно храненене и др.
Магнезият и витамин С допринасят за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
Енергийна стойност: 1 таблетка съответства на 2 kcal/8 kj.

Характеристики
Mарка: Doppel Herz
Баркод: 4009932567106

Приемайте 1 таблетка дневно по време на хранене, с достатъчно течност. Да не се сдъфква. При необходимост таблетките могат да се разделят на две половини.

Магнезиев оксид, пълнител: микрокристална целулоза; аскорбинова киселина (Витамин C); α-Токоферол ацетат (Витамин Е); пълнител: оризово нишесте; стабилизатор: натриева кроскармелоза; анти-слепващи агенти: магнезиев стеарат, силициев диоксид; сгъстител: хидроксипропил метилцелулоза; емулгатор: пациални глицериди; оцветител: титаниев диоксид; сгъстител: шеллак; анти-слепващ агент: талк; глазиращ агент: маслинова мазнина; емулгатор: полисорбат. Активни вещества: Състав в таблетка/% от препоръч. дневна доза *: Магнезий: 250 mg / 67 Витамин C: 180 mg / 225 Витамин E: 30 mg-α ТЕ / 250 * В съответствие с Европейската Директива за етикиране на хранителните добавки.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза! Хранителна добавка, да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца! Да не се съхранява при температура над 25° С.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: DOPPELHERZ Aktiv МАГНЕЗИЙ с витамини C + E 30 табл.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"