DOPPELHERZ FERTIL BALANCE WOMEN Микс за жени 30 сашета

Наличен
SKU
122029
46,60 лв.
  • Хранителна добавка за жени
  • Подкрепя репродуктивното здраве
  • Допринася за нормален фертилитет
  • Подпомага зачеването и успешната бременност
  • Не съдържа хормони
  • Без глутен и лактоза
  • С вкус на Малина и Нар
  • 30 сашета
Сподели

DOPPELHERZ FERTIL BALANCE WOMEN Микс за жени. Допелхерц Систем Фертил Баланс Уоман хранителна добавка в подкрепа на репродуктивното здраве за жени. Съчетава ценни хранителни вещества осигуряващи подходящи условия за развитието на плода при настъпване и по време на бременност. Съдържа висока доза мио-инозитол, 8 витамина, сред които фолиева киселина, 4 минерала, коензим Q10 и Л-карнитин. Допелхерц Систем Фертил Баланс за жени е подходящ за прием в периода на планиране на бременност, при неуспешни опити за зачеване, при синдрома на поликистозни яйчници, при подготовка за инвитро процедури и при идиопатичен инфертилитет
Инозитолът е естествено съдържащо се вещество в мозъка и редица тъкани. Благоприятства овулацията и подобрява метаболитните, хормоналните и репродуктивните аспекти свързани със синдрома на поликистозните яйчници. 
Фолиевата киселина допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност. Допълнителният ѝ прием преди и по време на бременност повишава нивото на фолат в организма на майката и намалява риска от формирането на дефекти на невралната тръба в развиващият се зародиш. 
Л-карнитинът снабдява митохондриите на клетките с важни мастни киселини и запазва качеството на яйцеклетките по време на съзряването им. 
Магнезият допринася за намаляване чувството на умора и отпадналост, редуцира мускулните схващания причинени от недостиг на магнезий в организма и подпомага нормалната функция на нервната система. Намалява стреса и нервното напрежение и допринася за поддържане на нормална психична функция. 
Витамините от група B участват в процесите на делене на клетките, образуването на червени кръвни телца, нормалния метаболизъм и производство на енергия. Подпомагат нормалната функция на имунната система, регулират хормоналната дейност и допринасят за нормалното състояние на лигавиците и кожата. 
Витамин D допринася за доброто състояние на зъбите, костите, мускулната и имунната системи по време на бременността. Оказва благоприятен ефект върху плодовитостта и в случаите на поликистозни яйчници. 
Витамини C и E предпазват клетките от оксидативен стрес. 
Хромът поддържа нормалното състояние на глюкозата в кръвта. 
Съдържащите се селен и йод подпомагат нормалната функция на щитовидната жлеза. 
Коензим Q10 оказва благоприятен ефект върху фоликулната течност и качеството на яйцеклетките. 

Характеристики
Mарка: Doppel Herz
Баркод: 4009932562514

Приемайте по 1 саше дневно, разтворено в 150 мл вода преди или по време на хранене. 

Състав в дневна доза (1 саше):
Инозитол (миоинозитол) 2000 мг/ -
Магнезий 200 мг/53%*
Л-карнитин 200 мг/ - 
Витамин С 220 мг/275%*
Витамин Е 24 мг α-TE/200%*
Коензим Q10 30 мг/ -
Витами B6 4 мг/286%*
Фолиева киселина 600 мкг/300%*
Биотин 300 мкг/600%*
Хром 100 мкг/250%*
Йод 150 мкг/100%*
Селен 50 мкг/91%*
Витамин D 20 мкг/400%*
Витамин B12 10 мкг/400%*
* Хранителни референтни стойности, съгласно Регламент (ЕС) 1169/2011
- Няма определени хранителни референтни стойности

Продуктът не е подходящ за лица под 18 годишна възраст
Хранителните добавки не могат да заместят разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот.
Бременни, кърмещи и жени планиращи бременност трябва да се консултират със специалист преди да започнат допълнителен прием на витамини, минерали и хранителни добавки.
Да не се превишава препоръчителната дневна доза.
Биотинът би могъл да повлияе на някои лабораторни резултати, като особено засегнати са децата и пациентите с бъбречна недостатъчност. Ако са планирани медицински изследвания, моля информирайте Вашия лекар, че приемате биотин, за да може това да бъде взето предвид при интерпретацията на резултатите.
Ефектът от приема на този продукт може да варира при отделните потребители и не може да продължава неограничено дълго време.
Да се съхранява на сухо и проветриво място, при стайна температура под 25°C. 
Да се съхранява на място недостъпно за деца. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: DOPPELHERZ FERTIL BALANCE WOMEN Микс за жени 30 сашета
Вашата оценка