BOTALIFE Масло от тамян 10 мл

Наличен
SKU
190105
39,50 лв.
Сподели

Botalife
Масло от тамян
10 л.

Boswellia serrata е дърво, което произвежда специфични вещества, за които е доказано, че имат силни антивъзпалителни и антиракови ефекти. Известна още като “индийски тамян”, босвелията е ароматна смола, която поддържа естествената регулация на тялото при здравословен възпалителен процес. Маслото от босвелия помага за намаляване на болката, сковаността подуването и трудностите при движение на хора с артрит, остеопороза и други ставни възпаления. Босвелията изчиства респираторни и синусови инфекции, облекчава чревни възпаления и запазва здравината на стомашната и чревната лигавица. Маслото от тамян има добър ефект при гинекологични и репродуктивни проблеми – за регулиране цикъла, прочистване на отлагания в матката и подобряване на кръвообръщението в репродуктивните органи, затова се ползва като афродизиак. Маслото от босвелия повишава настроението и е естествен антидепресант.

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: Botalife
Баркод: 8697755673881
Действие: Афродизиак
Вътрешен прием: сутрин и вечер се приемат от 1 до 2 капки, смесени с 1 чаена лъжица кокосово масло или мед, и разтворени в 1/2 чаена чаша топла вода.
Външно:
За ароматерапия – 5 капки 
За масаж – разредено в базово масло в съотношение 1:2 
За инхалации – 1 капка масло във вряща вода 

Продуктът не е лекарствено средство! 
Не употребявайте като заместител на разнообразното хранене! 
Не превишавайте препоръчителната дневна доза!
При съвместна употреба с лекарства, се консултирайте с лекар или фармацевт!
Съхранявайте на сухо и тъмно място, недостъпно за деца!

Предупреждение!!!
Маслото от тамян действа разреждащо на кръвта, затова хора с проблеми с кръвосъсирването, трябва да се консултират с лекар преди употреба.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BOTALIFE Масло от тамян 10 мл
Вашата оценка