BOIRON ОСЦИЛОКОКЦИНУМ При грипни състояния 6 дози

Наличен
SKU
150024
9,20 лв.
  • Ние сме реални магазини.
  • Стоката е налична и в годност.
  • Информацията е актуална.
  • Поддържаме постоянна и добра цена на продуктите.
  • Може да се консултирате с нашите специалисти с медицинско образование.
Сподели
Boiron
Осцилококцинум
6 дози/ опаковка

Осцилококсинум пилули в еднодозова опаковка, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки. Перорално приложение.
Характеристики
Mарка: BOIRON
Баркод: 3352712005659
Перорално приложение Възрастни и деца: Дозировката трябва да се уточни в зависимост от стадия на заболяването: -За профилактично лечение: 1 доза (туба) седмично в период на опасност от зараза. -При първите симптоми на грип: 1 доза (туба), колкото е възможно по-скоро. Приемът да се повтори от 2 до 3 пъти през интервал от 6 часа. -При изявена клинична картина: по 1 доза (туба) 2 пъти дневно (сутрин и вечер) в продължение на 1 до 3 дни. Цялото съдържание на 1 доза (туба) да се остави до пълно разтваряне под езика. Деца под 1 година: да се разтвори във вода преди прием. Без лекарско предписание.
Anas barbariae hepatis et cordis extractum(Берберска патица, екстракт от черен дроб и сърце 200 К.)...0.01 мл. Помощни вещeства с доказан ефект: захароза, лактоза.

Да се съхранява на място недостъпно за деца.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: BOIRON ОСЦИЛОКОКЦИНУМ При грипни състояния 6 дози
Вашата оценка