ANGELCARE Дигитален бебе монитор 2 в 1 Движение и Звук 403АС

Изчерпан
SKU
390331
285,00 лв.
Сподели

Angelcare Комбиниран Монитор 2 В 1 (движение и звук) Дигитален. Ас403


Защо точно този монитор?
Мониторът за движение и звук, който е спечелил много награди, е едновременно красив и практичен. Плъзнете сензорната подложка под матрака на детското креватче и тя ще засече абсолютно всяко движение на Вашето бебе, без значение дали е заспало или будно. Плюс това, сякаш е музика за ушите Ви, ще имате възможност да чувате всеки един звук, който Вашето бебе издава, благодарение на преносимия дисплей. Той е с пълноцветен дигитален дисплей, дисплей за температура и други екстри, които да ви усигурят спокойство. Сладки сънища!
Характеристики:
· Под- матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.
· Пълноцветен Дигитален Дисплей – Вижте всичко, което се случва! Мониторът на родителското устройство ясно ви показва температурата в детската стая, светлини и звуци и още много различни настройки. Много удобно!
· Индикатор за Температура – Най-голямото притеснение на родителите е безопасността на бебето, спящо само в детската стая. Дали му е удобно? Дали му е твърде горещо или твърде студено? Вашият Angelcare AC401 монитор ще ви показва температурата в детската стая и ще ви уведомява дали тя е твърде висока или ниска.
· Звук “тик” – Опцията за звук “тик “ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.
· Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.
· Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.
· Кристално чиста връзка – Системата оперира на честота от 927MHz и 2.4GHz
· Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито).
· Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.
· Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.
· Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.
· Настройки на звука и вибрации – Когато пожелаете може да контролирате звука на Вашето родителско устройство и да го сложите само на вибрации.
· Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.
Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци мемори пяна, матраци Purflo, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.
Допълнителна информация:
Сензорна подложка под матрака -Сензорната подложка е оборудвана с най-чувствителните сензори за движение, които ще ви алармират ако засекат липса на движение повече от 20 секунди. Чувствителността е регулируема.
Честота - системата работи на честота от 927MHz.
Индикатор за извън обхват -до 250 метра на открито и до 80 метра на закрито.
Номер на канали - до 8 потребителя (ръчно избираеми).
Активирано с глас- системата може да бъде активирана с глас( налично само в някои страни).
Оперира на батерии: ако тока прекъсне системата превключва автоматично на батерии.
Преносимо родителско устройство: Работи на 4 NIMH батерии или на AC адаптер.
Детското устройство работи на 4 AAA алкални батерии или на AC адаптер.
Бележка: Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Rurflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.
 

Характеристики
Mарка: Angelcare
Баркод: 666594200525

1 Стъпка- зареждане на уреда при родителя (15 часа).
2 Стъпка- поставяне на сензорната подложка.
3 Стъпка- инсталация на уреда при детето.
4 Стъпка- включване на устройството.
5 Стъпка- проба и запознаване с устройството.
6 Стъпка- активиране/ деактивиране на допълнителни опции.

Съдържа:
· Родителски уред ( AC 403)
· Уред при детето (предавател)
· Сензорна подложка (AC 403) с предварително поставени предпазители за кабели
· 2 AC адаптора (AC 403)
· 3 презаредими батерии ААА

Необходимо е да се сглобява от възрастен.
Пазете малките части далеч от досега на деца.
Този продукт не замества отговорността по отглеждането на Вашето бебе. Употребявайки го Вие трябва да продължите наблюдението на Вашето бебе.
Дръжте кабелите на адаптера далеч от досега на деца.
Не използвайте монитора в близост до вода.
Пазете монитора далеч от източници на топлина (печки, радиатори и т. н.).
 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ANGELCARE Дигитален бебе монитор 2 в 1 Движение и Звук 403АС
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"