ANGELCARE Бебефон 620AC

Наличен
SKU
390265
130,00 лв.
Сподели

Защо точно този монитор?

Този бебешки монитор предлага страхотно качество за всеки родител, който иска основно звуков монитор. Ще можете да чувате всеки един звук, който Вашето бебе издава. Продукта включва и приятна нощна светлинка за детското устройство.

Характеристики

Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.

Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.

Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито)

Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.

Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.

Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Характеристики
Mарка: Angelcare
Баркод: 6665942000477
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ANGELCARE Бебефон 620AC
Вашата оценка