ANGELCARE Бебе монитор 2 в 1 Движение и Звук 601АС

Изчерпан
SKU
390266
265,00 лв.
Сподели

Защо точно този монитор?

Този бебешки монитор предлага страхотно качество за всеки родител, който иска основно звуков монитор, обединен със най-новите технологии за високо-качествен детектор за движения. Ще можете да чувате всеки един звук, който Вашето бебе издава, и Сензорната подложка под матрака на детското креватче, ще засича всяко движение – дори и дишането. По този начин Вие сте двойно по-подсигурини за сигурността на Вашето дете. Продукта включва и приятна нощна светлинка за детското устройство.                      

Характеристики

Под-матрачна Сензорна Подложка – Усеща всяко едно движение на Вашето бебе и ще ви уведоми със аларма ако няма засечено движение за повече от 20 секунди. Така Вие и Вашето бебе ще може да спите спокойно.*

Звук “ТИК“ – Опцията за звук “ТИК“ ще Ви уведомява, че монитора работи, дори когато бебето ви спи безшумно.

Преносимо родителско устройство – Ако сте като повечето майки и бащи, то Вие се възползвата от всеки момент, в който бебето Ви спи, за да пооправите някои неща в къщата. Преносимото родителско устройство ви позволява да наглеждате бебето Ви, без значение в коя стая сте и какво правите.

Нощна лампа – Нежна малка светлинка, която да ви напъства, когато влезете в детската стая.

Индикатор за извън обхват – Системата обвхаща до 250 метра (открито) и до 80 метра (закрито)

Звук и Картина – за да можете да виждате и чувате какво прави бебето Ви.

Батерии или Адаптер – Опцията за батерии е идеална ако искате да ползвате системата, когато пътувате. Когато сте си вкъщи имате опция да свържете системата със AC адаптер, за да пестите батериите, за когато ви потрябват.

Индикатор за Изтощена Батерия – Светлинката на родителското устройство ще ви показва, когато е време да смените батериите. Плюс това, системата ще ви уведоми когато родителското устройство е прекалено далеч от устройството в детската стая и не може да предава движенията и звуците на Вашето бебе.

Регулируема чувствителност на Сеснзорната подложка – Позволява Ви да регулирате Вашето предпочитаемо ниво на чувствителност.

*Note: Сензорната подложка може да бъде използвана с регулируем стандартен бебешки матрак, без значение размера или дебелината. Обаче НЕ МОЖЕ да бъде използван със матраци “мемори пяна“, матраци “Rurflo“, двустранни матраци или матрак с куха конструкция.

Характеристики
Mарка: Angelcare
Баркод: 666594200297
Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ANGELCARE Бебе монитор 2 в 1 Движение и Звук 601АС
Вашата оценка