ABO МАГНЕЗИЙ 1000 + B6 с удължено действие 50+10 бр подарък

Наличен
SKU
160240
17,70 лв.
  • Хранителна добавка, съдържаща магнезий и витамин В6
  • Нервност, тревожност, безсъние, умора и чувство на отпадналост
  • Мускулни крампи
  • Сърцебиене
  • Активно спортуващи
  • 50 +10 таблетки подарък
Сподели

AБOФАРМА МАГНЕЗИЙ 1000 + B6 е хранителна добавка с удължено действие. Съдържа натурален морски магнезий от Мъртво море, под формата на депо таблетка с два етапа на освобождаване и витамин B6. Първият етап на бързо освобождаване се дължи на магнезиевия цитрат, който много бързо се абсорбира в храносмилателния тракт. Във втория етап постепенното се освобождава магнезий на малки порции през деня, благодарение на включения магнезиевия оксид. Удълженото освобождаване гарантира необходимото количество магнезий през целия ден. Магнезият участва в над 300 особено важни за човешкото здраве метаболитни процеса. Необходим е за нормалната функция на сърдечния мускул, нервите и мускулите. Витамин В6 засилва метаболизма. Спомага за използването на енергия от нервната тъкан и мозъка, регулира централната нервна система и хормоналния баланс. Магнезий 1000 с В6 се препоръчва при изявени симптоми на магнезиев дефицит като нервност, тревожност, безсъние, умора и чувство на отпадналост, мускулни крампи, сърцебиене. Подходящ е за употреба от активно спортуващи. 

 

Характеристики
Mарка: Abo Pharma
Баркод: 3800232330497

Приемайте по 1/2 таблетка дневно с достатъчно количество течност, без да я дъвчете. 

Магнезий (Магнезиев Оксид) 484,5 мг
Магнезий (Магнезиев Цитрат) 15,5 мг
Витамин В6 (Пиридоксин) 5 мг

Помощни вещества: пълнител: микрокристална целулоза; стабилизатор: стеаринова киселина; антислепващи агенти: колоиден силициев диоксид, магнезиев стеарат.

Съхранявайте на място, недостъпно за деца.
Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Хранителната добавка не е заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: ABO МАГНЕЗИЙ 1000 + B6 с удължено действие 50+10 бр подарък
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"