3CHENES TONUS ENERGIE БИО Ампули за Тонус и Енергия 20x10 мл

Наличен
SKU
121889
Специална цена 30,30 лв. Редовна цена 37,90 лв.
Сподели

3CHENES
TONUS ENERGIE
БИО Ампули за Тонус и Енергия
20 броя x 10 мл

Хранителна добавка под формата на ампули за тонус и енергия, съдържаща био екстракти гуарана и сибирски женшен, био пчелно млечице, био сироп от агаве и био етерично масло от портокал. С иновативна технология Phyto Aromicell’R®която позволява комбинирането на етерично масло със водни растителни екстракти. Phyto Aromicell’R® използва мицелна хранителна технология (агрегати от амфифилни молекули), която свързва водния растителен екстракт с етеричното масло и осигурява по-бързо и дълготрайно действие. Активните вещества се приемат от организма много по-бързо благодарение на етеричното масло. Благодарение на растителните екстракти подкрепата на нормалния имунитет е дълготрайна и здравословна. Био екстракт от гуарана подпомага нормалния метаболизъм, оказва благоприятен ефект на процеса на поддържане на нормален тонус и жизненост. Био екстрактът от сибирски женшен спомага за нормалното функциониране на централната нервна система. Подпомага нормалното физическо и умствено изпълнение, и процеса на запомняне. Женшенът е отличен адаптоген, подпомага нормалната издръжливост на организма и поддържа добрата му форма. Био пчелното млечице е богат източник на пептиди, мастни киселини, витамини и минерали. Има благоприятен ефект върху нормалната физическа и умствената умора (изтощение). Био сиропът от агаве е богат източник на витамини и минерали. Усвоява се лесно и се разгражда много бързо от организма. Био маслото от портокал е естествен антисептик. Подпомага нормалния тонус и поддържа нормалната нервна и кръвоносна система.  

 

Характеристики
Тип продукт: Натурален
Mарка: 3Chenes
Баркод: 3525722029469

Приемайте по 1 ампула дневно, самостоятелно или с голяма чаша вода.
Отлагането на неразтворено съдържание в ампулата е нормално.
Разклатете добре преди употреба.

 

Съставки(**ПДП): (за 1 ампула от 10 мл) Вода; *Екстракт от Гуарана (Paullinia cupana) (375 мг; 3,75%); *Екстракт от Сибирски женшен  (Panax) (4500мг; 45%); *Екстракт от Пчелно млечице (Gelée royale) (500 мг; 5%); *Есенциално масло от Портокал (Orange Oil) (42,5 мг; 0,43%); *Сок от Агаве (Agave); Овлажнител: *Глицерин.
*сертифицирани съставки от биологично земеделие
**препоръчителен дневен прием

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.
Съхранявайте на сухо и хладно място, недостъпно за деца. 
Преди употреба се консултирайте с лекар, особено в случай на тежка бъбречна недостатъчност.
Не се препоръчва за деца под 12 години.
Не се препоръчва за бременни и кърмещи жени. 
Не се препоръчва продължителна употреба.
Хранителната добавка да не се използва като заместител  на разнообразното хранене.
Този продукт не е лекарство, а хранителна добавка на базата на екстракти от растения, пчелно млечице и есенциално масло.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: 3CHENES TONUS ENERGIE БИО Ампули за Тонус и Енергия 20x10 мл
Вашата оценка