WALMARK СЕЛЕН Естествен антиоксидант 0,100 мг/30 табл.

Наличен
SKU
120252
12,00 лв.
Сподели
WALMARK
СЕЛЕН

100 mg /30 ТАБЛ.

Характеристика: Защитните антиоксидантни механизми на човешкото тяло отслабват при недостиг на селен. С това се обясняват преждевременно стареене, повишената честота на сърдечно-съдови и белодробни заболявания, умствена изостаналост, нарушаване функциите на нервната система, безплодие, влошаване на зрението.
Предназначение: Защитава сърцето и кръвоносните съдове. Подпомага предпазването на организма от вредното влияние на свободните радикали. Спомага за забавяне процесите на стареене. Предпазва от възникване на болестите на съвремието (сърдечносъдови заболявания и др.). Съдейства за поддържане на кревоносната система. Подпомага функцията на сърцето. Оказва положителен ефект върху имунната система.
Новият Селен е вече 100 mg, количество, напълно достатъчно да покрие ежедневните потребности на организма от този микроелемент.
Характеристики
Mарка: Walmark
Баркод: 8595165296037

1 таблетка дневно след хранене.

Всяка таблетка съдържа: Селен - 100 ?g Помощни вещества: сорбитол, микрокристална целулоза, карбоксиметилцелулоза, магнезиев стеарат, силициев диоксид.

Да не се надвишава препоръчаната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Продуктът не е подходящ за деца под 3 години.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: WALMARK СЕЛЕН Естествен антиоксидант 0,100 мг/30 табл.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"