SENI SUPER Пелени за възрастни XL (талия 130-170 см) 10 бр.

Наличен
SKU
690165
18,90 лв.
Сподели

SENI
SUPER
Пелени за възрастни
размер XL (талия 130-170 см)
10 броя

Супер Сени Универсални еднократни пелени при инконтиненция. Изработени от 100% дишащ, изключително мек нетъкан материал. Задържат влагата, като същевременно позволяват на въздуха да циркулира и кожата да диша. Намаляват опасността от ожулвания и минимизират риска от появата на рани от залежаване. Благодарение на анатомичната форма в комбинация с двойните еластични колани, прилягат перфектно към тялото и осигуряват максимално чувство за комфорт, сухота и свобода на движение. Разполагат със хидрофобични странични прегради отблъскващи влагата за по-голяма защита и предотвратяване на риска от протичане. Супер абсорбиращата, антибактериална сърцевина превръща течността в гел и предотвратява образуването на неприятни миризми. Индикатора за влага дава информация при нужда от смяна на пелената.
Подходящи за мъже и жени. Подходящи както при активни, така и при хора с ограничена мобилност.
Дерматологично тестван продукт. Без съдържание на латекс.

Характеристики
Mарка: Seni
Баркод: 5900516691202

Пелената е силно пресована и за да има още по-добра попиваемост е необходимо да бъде хубаво разгъната, така че абсорбиращата сърцевина да се активира.
Разгънете добре пелената, за да се подготви за слагане.
Хванете разгънатата пелена в двата й края и енергично я разтеглете няколко пъти.
Сгънете пелената по дължина, така че надписите (срок на годност, размер) да останат в средата и от външната страна и намачкайте леко с ръце абсорбиращата сърцевина (в средата на пелената).
Пелената е готова за употреба. Приела е анатомична форма и абсорбиращата сърцевина се е оформила като лодка, което подобрява абсорбиращите свойства на продукта.
Вмъкнете пелената между краката, като държите продукта под форма на лодка.
Нагласете пелената отпред и отзад, за да приляга плътно към тялото.
Закрепете пелените с еластични залепващи ленти, като се започне отдолу, с леко скосено залепване нагоре. След укрепване на долната част, прикрепете горните залепващи ленти, като нагласите пелената към талията. След слагане на пелената, се уверете, че тя добре пасва и не притиска тялото и, че страничните ограничители не са подгънати.
Пелената има възможност за многократно отваряне и затваряне.
Сгънете използваната пелена и я хвърлете в кош за боклук.
Не изхвърляйте използвания продукт в тоалетната.

Продукт за еднократна употреба!
Не изхвърляйте в канализацията.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SENI SUPER Пелени за възрастни XL (талия 130-170 см) 10 бр.
Вашата оценка