SENI STANDARD AIR Еднократни пелени S (т. 55-80 см) 10 бр

Изчерпан
SKU
690200
Специална цена 7,40 лв. Редовна цена 8,20 лв.
Сподели

SENI
STANDARD AIR
Еднократни пелени
размер S (талия 55-80 см)
10 бр

Сени Стандарт Еър Универсални еднократни пелени подходящи за хора със средно и тежко ниво на инконтиненция. Изработени от нетъкан материал позволяващ на кожата да диша, намалява опасността от ожулвания и минимизира риска от появата на рани от залежаване Прилягат перфектно към тялото и осигуряват максимално чувство за комфорт, сухота и свобода на движение. Разполагат със странични крилца за по голяма защита и предотвратяване на риска от протичане. Предотвратяват образуването на неприятни миризми. Могат да бъдат използвани както за уринарна, така и за фекална инконтиненция.
Подходящи за мъже и жени. Подходящи както при активни, така и при хора с ограничена мобилност.
Дерматологично тестван продукт. Без съдържание на латекс.

Характеристики
Mарка: Seni
Баркод: 5900516693541

Пелената е силно пресована и за да има още по-добра попиваемост е необходимо да бъде хубаво разгъната, така че абсорбиращата сърцевина да се активира.
Разгънете добре пелената, за да се подготви за слагане.
Хванете разгънатата пелена в двата й края и енергично я разтеглете няколко пъти.
Сгънете пелената по дължина, така че надписите (срок на годност, размер) да останат в средата и от външната страна и намачкайте леко с ръце абсорбиращата сърцевина (в средата на пелената).
Пелената е готова за употреба. Приела е анатомична форма и абсорбиращата сърцевина се е оформила като лодка, което подобрява абсорбиращите свойства на продукта.
Вмъкнете пелената между краката, като държите продукта под форма на лодка.
Нагласете пелената отпред и отзад, за да приляга плътно към тялото.
Закрепете пелените с еластични залепващи ленти, като се започне отдолу, с леко скосено залепване нагоре. След укрепване на долната част, прикрепете горните залепващи ленти, като нагласите пелената към талията. След слагане на пелената, се уверете, че тя добре пасва и не притиска тялото и, че страничните ограничители не са подгънати.
Пелената има възможност за многократно отваряне и затваряне.
Сгънете използваната пелена и я хвърлете в кош за боклук.
Не изхвърляйте използвания продукт в тоалетната.

Продукт за еднократна употреба!
Не изхвърляйте в канализацията.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: SENI STANDARD AIR Еднократни пелени S (т. 55-80 см) 10 бр
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"