O.B. PRO COMFORT Normal Тампони 16 бр.

Наличен
SKU
620047
Специална цена 5,95 лв. Редовна цена 7,50 лв.
Сподели

O.B.
Pro Comfort Normal
Тампони 16 броя

Тампони за слабо до средно течение. Тампоните O.B. Pro Comfort комбинират технологията със спираловидни каналчета за сигурна защита с уникалното Silk Touch покритие за изключително лесно поставяне. Създадени от жена гинеколог.

С тампоните o.b. Pro Comfort ще се чувстваш чиста, защитена и свободна да правиш каквото пожелаеш- дори по време на месечния си цикъл. 

Характеристики
Mарка: O.B.
Баркод: 3574660234381

Винаги мийте ръцете си преди и след поставяне на тампон.
Заемете удобна позиция в седнало положение на тоалетната чиния или изправена с един повдигнат крак върху ваната, тоалетната чиния или друга удобна за целта повърхност.
Хванете тампона с две ръце и усучете опаковката в указаната посока. Отстранете долната част и издърпайте конеца, след което премахнете и горната половина на опаковката.
Поставете тампона колкото се може по-надълбоко във влагалището.
Ако почувствате съпротивление, променете леко посоката.
Тампона не се усеща когато е поставен правилно. Ако все още чувствате тампона, поставете го малко по-дълбоко.

Специалистите от O.b. препоръчват винаги да използвате тампон с най-малка абсорбираща сила според нуждите на менструално ви течение.
Абсорбиращата сила на тампона е обозначена на опаковката чрез броя капчици.
Приложените инструкции за употреба на тампони съдържат важна информация за Синдрома на токсичния шок (СТШ) - рядко, но сериозно заболяване.
Моля прочетете и запазете за вашето здраве и хигиена.

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: O.B. PRO COMFORT Normal Тампони 16 бр.
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"