NASALEZE Allergy Blocker Спрей за нос 800 мг

Наличен
SKU
130273
15,90 лв.
Сподели

NASALEZE
Allergy Blocker
Спрей за нос
800 мг

Назалезе Алерги Блокер представлява защитен спрей блокиращ алергените. Продуктите Назалезе работят със собствен назален защитен механизъм. Съдържат патентован целулозен прах, който при вдишване в носа образува лигавичен гел, спиращ въздушните дразнители, достигащи чувствителната лигавица на носа. Създават физическа защитна гел бариера, която предпазва и защитава срещу алергени, които се вдишват в носната кухина. Предотвратяват появата на симптоми, като кихане, хрема, сърбеж и възпаление на носа. За разлика от лекарствата, които облекчават симптомите на алергия, Назалезе Алерги Блокер има превантивно действие, спиращо алергичната реакция преди симптомите да започнат. Подходящ за употреба при сенна хрема и хора предразположени към дразнение от цветен прашец, прахови акари и животински пърхот. Има ефективно доказано действие при лек до умерен алергичен ринитБързо действие до 2 минути. С приятен освежаващ аромат на мента. Една опаковка осигурява до 200 впръсквания.
Подходящ за възрастни, спортисти, бременни и кърмещи жени и деца над 18 месечна възрастПодходящ за веганиНе съдържа никакви лекарства или лекарствени веществаНе предизвиква сънливост.

Характеристики
Mарка: Nasaleze
Баркод: 5060045001337

Винаги прилагайте продукта преди излагане на алергени и появата на симптоми
Начин на употреба:
1. Издухайте носа си.
2. Отстранете капачката и внимателно разклатете бутилката.
3. При първоначална употреба, направете пробно впръскване във въздуха за да освободите налягането от бутилката и да прецените правилната доза. Едно дозиране представлява около 10-15 см струя от прах.
4. Поставете накрайника на бутилката в носа и впръскайте 1-2 пъти във всяка ноздра. По време на впръскването вдишвайте внимателно, но не прекалено дълбоко.
5. Наснасяйте повторно, след всяко издухване на носа.

За защита от сенна хрема и алергии: прилагайте 2-3 пъти дневно за поддържане на оптимално ефективна защитна бариера.
Устойчивостта на продукта и честотата на прилагане зависят от силата на поленовия брой, близостта до алергена и тежестта на алергията. 
Ако алергичният отговор вече е започнал, изчакайте около 30 минути докато симптомите отшумят. Издухайте носа си, след което нанесете Назалезе Алерги Блокер. 
Ако се налага употреба с друг спрей за нос, приложете Алерги Блокер след употребата на другия спрей за да не се наруши създадената защитна бариера.
Подходящ за употреба в комбинация с лекарства като част от комбинирана терапия срещи сенна хрема и алергии.

Натурален инертен целулозен прах от растителен произход 98,5%
Мента на прах 1,5%

Продуктът не е подходящ за деца под 18 месечна възраст
Да не се използва повече от 30 дни без прекъсване
Не използвайте този продукт, ако сте чувствителни към целулоза и/или мента.
Избягвайте контакт с очите.
Избягвайте контакт с отворени рани.
Ако случайно прахът попадне в окото Ви, изплакнете обилно с вода.
За да избегнете замърсяване, не използвайте този продукт за повече от един човек. 
По време на първата употреба може да получите изтръпване или усещане за парене в носа, леко гъделичкане или да предизвика кихане. Това е преходно усещане, което ще изчезне, когато свикнете с употребата на Алерги Блокър.
Може да почувствате някаква форма на раздразнение, особено ако Вашите носни мембрани вече са възпалени или раздразнени. Това ще отшуми бързо.
Някои хора могат да почувстват леко усещане за запушен нос, това е нормалното усещане вследствие на създадената защитната бариера. В случай на усещане за по-сериозно запушване и блокиране на носната лигавица, това би означавало, че продуктът е използван прекомерно и дозата трябва да се намали.
Ако усещате сериозен дискомфорт след прилагане, консултирайте се с Вашия лекар относно употребата на този продукт.
Има докладвани много малко случай на алергични реакции към този продукт които включват: хрема, кихане, възпалено гърло или запушен нос. В случай, че получите по-сериозна алергична реакция от изброените, прекратете употребата на продукта незабавно. Ако симптомите продължат се консултирайте с Вашия лекар.
Ако Назалезе Алерги Блокер не облекчава адекватно симптомите ви, се консултирайте с Вашия лекар какви лекарства бихте могли да приемате като допълнение в борбата срещу сенна хрема и алергии. 
Не изплаквайте бутилката с вода или друга течност, тъй като това може да я запуши. 
Не използвайте, ако уплътнението е счупено.
Не оставяйте бутилката отворена след употреба.
Съхранявайте на сухо и проветриво място при стайна температура между 5 и 30° C
Срок на годност след първоначално отваряне: 6 месеца.
Да не се съхранява в хладилник или замразява. 

Напишете вашето мнение
Оставете мнение за: NASALEZE Allergy Blocker Спрей за нос 800 мг
Вашата оценка
Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП. За повече информация виж "Общите условия"